Sponsors

Regiocup voor jeugd van start

1 juni 2021 13:30


De langverwachte KNVB Regiocup voor jeugdteams t/m de MO/JO17 gaat vanaf zaterdag 5 JUNI van start. Het programma staat inmiddels op de site en in de voetbal app. Heb je de voetbal app nog niet op je mobiel, download hem dan even. Je kunt ook kijken op de site van voetbal.nl. Meld je aan en selecteer het team waarin je speelt! De volgende weekenden wordt de Regiocup gespeeld; 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Houd de app of de Gooi site in de gaten want de wedstrijden kunnen nog wijzigen. Mocht er iets veranderen dan hoor je dat uiteraard ook van je trainer, coach of leider.

Wij hebben even uitgezocht hoe het zit met toeschouwers, bezoekers en begeleiders aan een complex.
Dit is wat de KNVB hierover zegt;
Mag er publiek aanwezig zijn bij wedstrijden?
Op sportaccommodaties zijn alle personen welkom die een rol hebben bij het organiseren van trainingen en/of wedstrijden. Publiek en ouders mogen zowel binnen als buiten niet op de accommodatie aanwezig zijn. Uitzondering hierop zijn ouders/ verzorgers die vervoer naar uitwedstrijden verzorgen in verband met de KNVB Regiocup. Zij vallen onder teambegeleiding en mogen dus op de sportaccommodatie aanwezig zijn.

Wij adviseren leiders van onze Gooi teams, voorafgaand aan de uit te spelen wedstrijd,  contact op te nemen met de desbetreffende club. Laat je informeren hoe zij omgaan met bovengenoemde 'afspraak'. Kijken op hun website zou ook kunnen. Wellicht communiceren ze er iets over. Het kan namelijk zijn dat een club hiervan afwijkt of een maximum stelt aan het aantal begeleiders.

Alle teams heel veel succes en hopelijk kunnen we toch met veel teams een feesje vieren vanwege het binnenhalen van de Regiocup met die hele grote oren!!

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!