Sponsors

VERA VAN ZOEST, teammanager VROUWEN 1

18 juni 2021 11:00


Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022, is Vera van Zoest aangesteld als teammanager van de VROUWEN 1. Van Zoest was eerder communicatiemanager bij DESTO en bij die club heeft ze ook verschillende andere functies bekleed. Het afgelopen seizoen was zij bij Saestum teammanager van de MO19-1 . In het dagelijks leven is van Zoest Directiesecretaresse bij Strukton Worksphere Projecten in Utrecht. Haar dochter speelt bij de Beloften van Feyenoord.

 

Teammanager_2.jpg

v.l.n.r. Stephan van Buuren, Vera van Zoest, Lucas van der Snel

'Vorig voetbalseizoen was ik teammanager van het "MO19-1 Saestum team", het team van trainer Lucas van der Snel, totdat mijn dochter bij de Beloften van Feyenoord is gaan spelen. Toen Lucas mij vroeg teammanager te worden bij SC ‘t Gooi, omdat hij daar de hoofdtrainer zou worden, begon het toch wel weer te kriebelen en heb ik de uitdaging aangenomen.
Naast het voetbal heb ik ook nog een hobbycattery, ....ik fok zo af en toe een nestje 'Brits Kortharen'.  Op naar het kampioenschap met dit leuke en goede team, samen met mijn collega’s van de Staf van VR1! Tot snel langs de lijn', aldus Vera van Zoest

Wij wensen Vera van Zoest heel veel succes!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!