Sponsors

"Lintjes regen" bij SC 't Gooi

1 juli 2021 22:30


Tijdens de afgelopen Algemene Leden Vergadering van 1 juli, heeft een tsunami aan huldigingen plaatsgevonden. In eerste instantie werden drie aanwezige leden, die gehuldigd zouden worden, even uit de vergadering weggelokt; Etienne Dekker, Albert de Wild en Olga Lundgren. Maar Jan Willem Hoogendoorn verzocht het voltallige bestuur ook om heel even op te stappen. Aan de aanwezige leden vertelde hij, waarom dat moest. In dit nieuwsbericht gaan we daar later nog even op in. Zo geschiedde dat zes zittende bestuursleden en drie leden na de pauze gehuldigd werden. De vergadering verliep vlekkeloos en stond in het teken van de jaarcijfers, het herkiesbare bestuur, de plannen met het complex Berestein en tot slot dé film documentaire over 115 jaar SC 't Gooi.

huldigingen.jpg

v.l.n.r. Albert de Wild (Ere lidmaatschap), Asli Tukenmez (Lid van Verdienste), Guus Aalbers (Lid van Verdienste), Paulus van Wetten (Lid van Verdienste), Jolanda Osendarp (Lid van Verdienste), Amber Hildebrand (Lid van Verdienste), Bibeane van Buuren (Lid van Verdienste), Olga Lundgren ( Ere lidmaatschap), Etienne Dekker (Lid van Verdienste) 

IMG20210701211207a.jpg

Ondanks de corona crisis, waarin 't Gooi voor langere tijd geen inkomsten kon genereren, lieten de jaarcijfers over 2019-2020 toch een heel positief resultaat zien. Dat kwam mede door minder kosten die zijn gemaakt, maar ook door diverse steunmaatregelen en subsidies die aan SC 't Gooi werden verstrekt. Ook de enorme ledengroei speelde een grote rol, want die groei behelsde t.o.v. 2019 meer dan 170 nieuwe leden. Voor de Raad van Bestuur aanleiding om het voltallige bestuur in het zonnetje te zetten en alle bestuursleden te benoemen tot 'Lid van Verdienste'.  Het voltallige bestuur werd verantwoordelijk gesteld voor dit positieve resultaat en dit moet dan ook zeker worden gezien als, waardering voor hun inzet het afgelopen jaar en als stimulans voor de komende tijd. Etienne Dekker en Albert de Wild, die op de hoogte waren van de benoeming van Olga Lundgren als 'Ere Lid', hadden even niet in de gaten dat ook zij een benoeming te wachten stond. Omdat Etienne en Albert dat niet zagen aankomen was hun verbazing bijzonder groot!

 

IMG20210701210726.jpgIMG20210701210944.jpg

Na dit intermezzo, ging de vergadering verder met de (her)verkiezing van het bestuur. Aftredende maar herkiesbare bestuursleden  Jolanda Osendarp (Voorzitter)  en Bibeane van Buuren (Vice-voorzitter) werden door de aanwezige leden unaniem herkozen. De overige bestuurleden hoefden niet herkozen te worden en blijven formeel zitting nemen in het bestuur. Helaas werd er afscheid genomen van vrijwilliger bestuurder Amber Hildebrand. Om privé redenen gaat ze haar vizier ergens anders op richten en kan ze helaas geen tijd meer vrijmaken voor SC 't Gooi.

Kersvers Ere Lid Albert de Wild legde de plannen uit aan de leden voor een Sport Campus op Berestein. Een samenwerking van de bestaande sportverenigingen op Berestein die voornemens zijn de krachten te bundelen om een multifunctionele Sport Campus te realiseren. 

Tot slot werd er een zogenaamde 'trailer' getoond. Een korte impressie van een film documentaire over 115 jaar SC 't Gooi, gemaakt door regisseur Maurice Ramaekers. 'Hoofdrolspeler' Hans Swierstra, archivaris van SC 't Gooi, vertelt over de historie van SC 't Gooi. Van de oprichting door vier jongens 115 jaar geleden, het ere-divisie avontuur van SC 't Gooi tot nu.  Een indrukwekkend stukje historie over SC 't Gooi, dat in de vorm van een documentaire is gefilmd. Om de kosten van deze documentaire te kunnen dragen, zal er gezocht worden naar sponsors om verdere realisatie van deze film mogelijk te maken. Meer informatie over sponsoring van de film? Stuur een mailtje naar Guus Aalbers via sponsoring@sc-tgooi.nl

MAAK DEZE FILM VERDER MOGELIJK EN STEUN ONS!!

Wil je de trailer zien, klik dan op onderstaande link!
https://youtu.be/48XweuJeW_c

Uitleg_DOCU_Gooi_juni_2021_002.jpg   

  

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!