Sponsors

Marian Frank overleden.

13 juli 2021 13:15


Triest bericht. Op 4 juli j.l. is Marian Frank, veel te jong op 74 jarige leeftijd , overleden. Marian was echtgenote van Martin Frank, die gedurende vele jaren voetballer van SC ’t Gooi was. Met name in de vriendenteams onder leiding van o.a. Frans de Kemp en Dirk van Eijk. In die jaren ging de gehele familie inclusief kinderen op zondag mee naar het voetbalveld en de kantine !!

Marian heeft in die zelfde tijd deel uitgemaakt van de Veteranen Commissie. Deze commissie organiseerde het jaarlijkse bekende veteranentoernooi van (toen nog)           H.V.V. ’t Gooi met deelname van 24 teams uit binnen- en buitenland. Ook na afloop optredens van bekende Nederlandse artiesten zoals Ria Valk, Henk Pleket en de Havenzangers, Ben Cramer en vele anderen.

Alhoewel Marian en Martin de laatste jaren niet zoveel contact meer met SC ’t Gooi hadden, zullen we de mooie herinneringen aan Marian koesteren.

Wij wensen Martin , Mark, Marcel, Brenda, kleinkinderen en overige familie en vrienden veel sterkte om dit grote verlies te verwerken.

Namens leden en besuur van SC ’t Gooi.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!