Sponsors

IN MEMORIAM: Jan Otten

13 juli 2021 13:15


Heden ontvingen we het trieste bericht dat Jan Otten zaterdag 9 juli op 89 jarige leeftijd plotseling is overleden. Jan heeft veel voor SC 't Gooi betekend. Jan is de vader van Ed, onze laatste trainer van de mannen selectie. In 1948, op 16 jarige leeftijd, is hij bij onze vereniging begonnen met voetballen. Onderbroken door zijn militaire diensttijd in West-Indie, kwam hij in de senioren te voetballen op recreatieniveau. Hij werd commissielid van de toen nog bestaande clubavondcommissie. Tevens werd hij één van de oprichters van de voetbaltoto in Hilversum. In 1965 werd hij penningmeester van de toen nog HVV 't Gooi.

Het is wel duidelijk dat in die tijd door de teruggang uit het betaald voetbal naar de amateurs het financieel een heel moeilijke periode is geweest. Mede door zijn inbreng is daar verandering in gekomen. Gedurende 17  jaar heeft hij in deze functie gewerkt. In 1982 werd hij terecht onderscheiden met het Ere-lidmaatschap van SC 't Gooi. In de laatste jaren is het contact met de club wat minder geworden, maar in 2018 was hij toch nog aanwezig om zijn insigne voor het 70-jarig lidmaatschap in ontvangst te nemen.

Wij wensen zijn echgenote, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit grote verlies.

De uitvaartplechtigheid zal a.s. vrijdag 16 juli om 11.00 uur plaats vinden bij Crematorium Amersfoort, Dodeweg 31, 3832 RE in Leusden.

Namens bestuur en leden, Hans Swierstra sr.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!