Sponsors

Belavond VRIENDENLOTERIJ donderdag 21 oktober

18 oktober 2021 8:45


Op DONDERDAG 21 OKTOBER organiseren wij samen met de VriendenLoterij weer een belactie om geld in te zamelen. Met deze belactie zullen wij onze achterban vragen om deelnemer te worden van de VriendenLoterij, omdat minimaal 40% van de inleg van elk lot ten goede komt aan ons. En als deelnemer maak je maandelijks kans op fantastische prijzen tot wel € 1 MILJOEN! Ook dit keer gaat het team van de VROUWEN 1 de belavond verzorgen

VL_LOGO_WMBM_2021_RGB.png
Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-. De VriendenLoterij keert tijdens de ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe meer inkomsten we realiseren. Houd je telefoon op WOENSDAGAVOND 29 SEPTEMBER  extra in de gaten!
Mocht je niet gebeld willen worden, stuur dan even een mailtje naar info@sc-tgooi.nl

Woensdagavond 29 september:
Start belactie 18:45 uur
Einde belactie 22:00 uur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!