Sponsors

Opleiding Verenigingsscheidsrechter bij SC 't Gooi (UPDATE 7/10/2021)

28 september 2021 18:15


In samenwerking met de KNVB organiseert SC 't Gooi de opleiding tot verenigingsscheidsrechter veldvoetbal. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal de opleiding worden gestart. Lijkt het je leuk om voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken, dan ben jij misschien de juiste persoon om scheidsrechter te worden. De KNVB zorgt voor een praktijkgerichte opleiding tot verenigingsscheidsrechter veldvoetbal. Lijkt het je leuk, meldt je dan aan!

Om de opleiding te kunnen volgen moet je minimaal 14 jaar zijn.  De opleiding duurt 4 bijeenkomsten (avonden) van ongeveer 3 uur (totaal 12 uur) en een zelfstudie met opdrachten van ongeveer 8 uur. Daarnaast fluit je minimaal 4 stagewedstrijden. De opleiding bestrijkt ongeveer 3 á 4 maanden

Kosten
De opleiding is voor SC 't Gooi leden gratis. Na het behalen van het certificaat verwachten we wel dat je daarna regelmatig wedstrijden gaat leiden bij SC 't Gooi.
Niet SC 't Gooi leden die de opleiding willen volgen, betalen een bijdrage van € 93. Dat is inclusief cursusmateriaal. Wellicht dat jouw club de opleiding ook onder voorwaarden vergoedt. Informeer daarover bij je eigen club.

De opleiding wordt pas in gang gezet als er voloende aanmeldingen zijn. Daarna zullen de dagen dat de theorie avonden zijn, worden gecommuniceerd. De KNVB stuurt je een uitnodiging, waarin alle relevante informatie staat.  Via onderstaande link kun jij je aanmelden voor de opleiding. Je kunt je individueel aanmelden maar je kunt ook meerdere personen aanmelden. 
https://www.knvb.nl/inschrijfportaal/detail/15828598

SC 't Gooi
Humphrey Saalberg
(lid scheidsrechterscommissie)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!