Sponsors

MO14-1 zoekt het hoger op

11 oktober 2021 10:30

Humphrey Saalberg

Het is altijd mooi om als team ambities te hebben en er ook alles aan te willen doen om die ambities waar te maken. Dat kunnen sportieve ambities zijn, beter voetballen, maar ook mee willen doen aan toernooien in het buitenland is iets waar je als team naar kunt uitkijken. De MO14-1 van SC 't Gooi heeft die ambities en is daarom een actie gestart om donateurs te werven. De lat wordt behoorlijk hoog gelegd door drie keer in de week te willen trainen, extra looptrainingen en ze willen zich in hele mooie tenues steken. Daarnaast natuurlijk de toernooien in binnen- en buitenland. Om dit allemaal te kunnen realiseren zijn er middelen nodig, .... veel middelen.

MO14-1, een zeer gemotiveerd meidenvoetbalteam van 14 speelsters. Ze spelen bij SC 't Gooi in Hilversum. Ze zijn gedreven meiden die er alles aan doen om hun doelstelling te bereiken, namelijk divisievoetbal te gaan spelen of hoger. Dit is op landelijk niveau. Dit willen ze in de aankomende twee seizoenen gaan realiseren.  Om deze doelstelling te halen, willen we het volgende gaan doen:
  • Derde training per week inlassen;
  • Extra looptrainingen, ter verbetering van snelheid, wendbaarheid en conditie;
  • Kledingpakket aanschaffen, voor presentatie en trainingen;
  • Teambuildingsuitjes;
  • Binnen- en buitenlandse toernooien spelen
MO14-1_teamfoto.jpg
Om dit allemaal te realiseren is er geld nodig. Vandaar deze inzamelingsactie.
Ze hopen dit door hun sociale netwerken (familie, buren- en vriendenkring)  en supporters van SC 't Gooi mogelijk te maken. Elke bijdrage is er één!

'We zouden het erg leuk vinden als u vermeld waarom u doneert, dit maakt het nog persoonlijker :-). Wij kunnen dat dan weer belonen met een persoonlijke boodschap, foto of -als u het aandurft- een vriendschappelijke wedstrijd tegen ons :-).
Sponsort of doneert u een hele set (trainingspakken of tassen bijvoorbeeld), dan komt uw logo of naam erop te staan. Zo reist uw logo en/of naam altijd mee met ons. Neem dan even contact op met de organisator van deze actie' aldus Vincent Emmelot.

Helpt je mee?

https://gofund.me/4565afc9

organisatie:
Vincent Emmelot - 06-13398940
Sander van Schaik - 06 12949246

Bron: Vincent Emmelot
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!