Sponsors

Circus Festival op Sportpark Berestein

13 februari 2022 12:15


Hooggeëerd publiek, ....de magie keert terug in Hilversum en wel op het grote parkeerterrein (P2) op sportpark Berestein bij SC 't Gooi, want vanaf 19 februari strijkt het 'Circus Festival' neer en slaat het haar tenten op. Eigenlijk zou het circus afgelopen december komen maar vanwege de coronamaatregelen kon het helaas niet plaatsvinden. Beleef de magie, geniet, lach en verbaas je over de schitterend spannende momenten! Acrobatiek, clowns, trapeze, paarden- en hondenacts en veel, heel veel meer!

273365693_121213433777677_1678247221539220029_n.jpg

Wegens de kerst-lockdown heeft het Wintercircus Hilversum helaas geen doorgang kunnen vinden. Om het publiek toch te laten genieten van de circusmagie, en alle gecontracteerde artiesten toch te kunnen laten optreden voor dat hartverwarmende applaus, hebben de producenten besloten om in de voorjaarsvakantie Circusfestival Hilversum in het leven te roepen! De makers van Wintercircus Hilversum nodigen u, in de voorjaarsvakantie 2022, uit voor het 1e Circusfestival Hilversum! Een denderend circusfeest voor de gehele familie! Geniet van een programma vol nationaal talent en prijswinnende circusacts die verbazen, laten lachen en verwonderen!

Voor de 1e editie van Circusfestival Hilversum hebben ze bewust enkel Nederlandse top artiesten uit de circuswereld vastgelegd. Om zo het nationaal talent weer een podium te bieden in eigen land! Na afloop van elke voorstelling mag iedere bezoeker stemmen op hun favoriete act uit de show. Het laatste weekend worden alle stemmen geteld en zal er Brons, Zilver en Goud worden uitgereikt aan de 3 acts met de meeste stemmen!

Via de site van het CircusFestival kun je reserveringen doen.
CircusFestival Hilversum
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!