Sponsors

Oproep vrijwilligers i.v.m. controle Corona Toegangs Bewijs

4 november 2021 19:30


In verband met de nieuwe coronamaatregel op ons complex, die aanstaande zaterdag 6 november ingaat, zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die op de zaterdagen wat uren willen vrij maken om SC 't Gooi te ondersteunen. Daarom zijn we op zoek naar mensen (ouders, verzorgers, spelers, speelsters, tantes, broers enz) die ons daarbij willen helpen. Samen maak je het verschil! Kun je ons ook een paar uurtjes helpen, een dagdeel. Wil je ook meedenken, graag. Alle hulp is welkom. Vele handen maken licht werk. Je kunt contact opnemen met Bibeane van Buuren op 06 29054875 of een mailtje naar accommodatie@sc-tgooi.nl

WhatsApp_Image_2021-11-05_at_12.09.50_1.jpg

Wat een guppies! Daar doen we het allemaal voor! Heerlijk voetballen, zoals vele voetballers en sters, van klein (zie op de foto onze jongste groep) tot heel groot. Lekker in de buitenlucht. Gelukkig kan dat doorgaan. 

Dat willen we natuurlijk blijven doen! Dat vergt handjes. En met de nieuwe maatregelen van de overheid, per morgen zaterdag 6 november vergt het nog meer handjes. Er komt best wel wat af op een sportclub. Het is een verplichting. Begrip daarvoor. 


Gezocht_Vrijwilligers.jpg

Neem contact op met bestuurslid accommodatie Bibeane van Buuren, 06 2905 4875. En voor wie wilt weten, wie dat is. De trainster van de Kabouters 2 rechts op de foto. 

Bijvoorbaat dank. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!