Bianca Nieuwenhoven

Accommodatie

Onbekend

Niet alleen het weer is somber vandaag, ook de nieuwe maatregelen rondom de Corona maakt het somber langs de velden.

Geen supporters zijn toegelaten langs de velden en alleen scheidsrechter, spelers en leiders zijn op het veld.

Toch hebben de jongens en meiden er zin in. Ondanks het verlies tegen Abcoude verleden week hangt er een ontspannen sfeer en is het team erop gebrand om te winnen. Wat ze niet weten is dat als ze winnen waarschijnlijk kampioen zijn.

1e Helft

De 1e helft begint en ’t Gooi laat gelijk zien dat ze gebrand zijn op de overwinning. Ze spelen over creeren kansen en zetten druk. Dit harde werken komt tot een beloning nadat Deniz de bal krijgt en vanuit een onmogelijke positie vanaf de buitenkant in de 11e minuut de score open op 1-0 in de verre hoek. Dit lijkt erop dat Buitenboy’s is wakker geschut en die beginnen dan ook beter te spelen. We zakken een beetje in en hopen het eerste kwartier uit te zingen op een 1-0 voorsprong. Helaas is dit niet zo en in de 15e minuut moet Keano de tegentreffer incasseren. 1-1.

Time -out

Hasret pept de boys en girls weer op een slokje water en het veld weer in.

Na de 1e time-out gaat het weer gelijkwaardig tegen elkaar op waar het 1e kwartier geeindigd was. Het team is nog steeds gebrand om de overwinning naar zich toe te halen en vooral Deniz laat dit zien met mooie bewegingen langs de zijkant. Hij krijgt dan in de 22e minuut weer de bal en maakt de treffer op de zelfde manier als bij de 1-0. We gaan verder en dan zet het team met zijn allen snel druk en mag Deniz in de 26e minuut een hattrick op zijn naam schrijven 3-1. Buitenboy’s loopt beduusd op het veld en is de weg een beetje kwijt. Gelukkig komt voor hun het rust signaal.

Ruststand 2-1

Hasret moedigt het team nog eens aan dat ze bij balverlies wel druk moeten blijven zetten. En dit spel lekker vasthouden, want het gaat overigens heel goed.

2e Helft

We gaan weer beginnen en het blijft spannend. Buitenboy's geeft meer druk maar dat mag niet baten. Ook Taha komt langs zij en steekt door het midden en schiet hem binnen in de 33e minuut. 4-1

Time -out

Het laatste kwartier begint en we beginnen met vlagen moe te worden. Ook Buitenboys heeft het moeilijk en geeft een penalty weg door hands te maken in de 50e minuut. Sebas neemt een aanloopje en het gaat helemaal mis. Hij trapt zo in het gras en ziet de bal naast gaan. Gelukkig kan iedereen erom lachen en gaan we weer verder. Dan in de 53e minuut komt er een mooie bal vanuit Keano naar John. Die speelt hem over naar Kees en Kees raakt hem net en hij gaat toch de goal in. 5-1