Scheidsrechter

Bianca Nieuwenhoven

Accommodatie

Onbekend

De competitie-indeling is veranderd door de KNVB en we treden vandaag weer aan tegen Buitenboy's JO12-4G. In de vorige wedstrijd verleden week een gelijk spel en dus maar 1 punt. Wat gaat het vandaag brengen.

Scheidsrechter: Coach "B"

Voor de wedstrijd roept aanvoerder Sebas alle spelers bij elkaar en doen ze een team oppepper. Het is duidelijk dat iedereen er zin in heeft.

1e Helft

De 1e helft begint en de teams gaan gelijk optegen elkaar. het lijkt het vervolg van verleden week wel. Dan na 6 minuten komt de openingsscore van Anas 1-0.Buitenboy's die ook gebrand is op revange zet de achtervolging in en scoort in de 9e minuut de gelijkmaker.

Time -out

John gaat wissel en Deniz komt er in.

Na de 1e time-out gaat het weer gelijkwaardig tegen elkaar op waar de keepers aan elkaar gewaagd zijn. Zowel Keano als de keeper van Buitenboy's hebben het in dit kwartier een goed staaltje reddingen laten zien. Maar ook hier moet 1 keeper het onderspit delven en dit is voor de buitenboy's hun keeper moet het doelpunt toe laten voor Anas 2-1 in de 29e minuut.

Ruststand 2-1

Sebas gaat wissel en John komt er weer in.

2e Helft

We gaan weer beginnen en het blijft spannend.Buitenboy's geeft meer druk en dan in de 37e minuut is het 2-2. Duncan blijft goed kijken en het spel verdelen als laatste man en kan soms ook lekker mee naar voren, zijn harde werken wordt beloond in de 44e minuut hij scoort de 3-2. Buitenboy's neemt nog even een laatste spurt voor de time-out en wordt ook beloond in de 45e minuut 3-3

Time -out

Duncan gaat wissel en Sebas komt er weer in. Later in het laatste kwartier zal Duncan er weer in komen en gaat Anas wissel.

Het laatste kwartier begint en je merkt ook bij de coaches dat het spannend is. Dan in de 49e minuut is het Taha die langs zij komt en de 4-3 scoort. Het lijkt er op dat dit iets losgemaakt heeft, want in de 52e minuut is het wederom Anas die scoort 5-3. Buitenboy's raakt de weg kwijt en begint op elkaar te mopperen. Wij krijgen kansen en de keeper van Buitenboy's heeft het erg druk en laat ook mooie reddingen zien. Dan in de 53e minuut gaat John door en geeft de bal een zetje die over de doellijn gaat 6-3. In de 55e minuut scoort John de 7-3 nadat er gelijk druk is gezet na de aftrap. Ook in de 56e minuut wordt de bal snel afgepakt door 't Gooi en mag John wederom scoren 8-3. Buitenboy's probeert nog wel wat terug te doen maar komt niet tot scoren en dan is daar wer John in de 59e minuut 9-3.

Het was de eerste 3 kwartier een zeer spannende wedstrijd waardoor we dachten dat we weer op een gelijkspel zopuden eindigen. Toch wisten de boy's en girl het om te zetten in een mooie overwinning. Wat een teamspirit met elkaar. De 3 punten zitten in de pocket

Eindstand 9-3

Man of the Match Vind ik vandaag John. Dit omdat hij heeft laten zien dat als je doorzet, met elkaar kan winnen en scoren in de laatste 10 minuten.

Uiteraard zijn we ook weer zeer tevreden over de rest van het team en bedanken wij onze helpers Anas, Duncan en Nina voor hun ondersteuning.