Scheidsrechter

T. Witteman

Accommodatie

Onbekend

MO17-1 van SC 't Gooi ging zaterdag strijdend met 2-1 ten onder tegen FC Breukelen. Ondanks een prachtige treffer van Anna, die ver in de tweede helft een fout van de tegenstander afstrafte met een bekeken schot in de rechterbovenhoek, waren de Hilversumse meiden niet in staat meer kansen te verzilveren en de tegenstander pijn te doen. De wedstrijd ging gelijk op tot de rust. Breukelen scoorde vlak na de pauze door een kopbal uit een corner en vijf minuten later was het alweer 2-0 na een snelle aanval.

Invalster Evie kwam op volle snelheid een teenlengte te kort om de keeper van de tegenstander te kunnen passeren. Keepster Eva redde 1 tegen 1 nog knap door lang te wachten op het schot van de tegenstander.

De 2-1 van Anna gaf MO17-1 weer wat hoop maar tot doelpunten leidde dat niet. Wel was het veldspel verzorgd en bleef de ploeg voetballend naar oplossingen zoeken. De scheidsrechter had er zin in, hij leek 't Gooi nog een kans te willen bieden op de gelijkmaker door behoorlijk lang te laten doorspelen maar helaas. De punten bleven in Breukelen en met goede moed gaan we richting de laatste wedstrijd van de Regio Cup, zaterdag 26 juni thuis tegen Kampong MO17-1.

Woman of the Match was de met grote meerderheid verkozen Inez, die een wereldwedstrijd speelde tegen een hele snelle tegenstander, die contant heel slim gelanceerd werd. Inez liep alle gaten dicht en was een plaag voor de aanval van Breukelen.

Runner-up en winnares van de @mascottetruus award werd Luka, die weer alles gaf en op het middenveld tot mooie acties kon komen.

Dank aan invalsters Fleur, Evie, Eva en Iris zonder wie het duel niet mogelijk zou zijn geweest. Ook dank aan Bart voor het vlaggen en uiteraard FC Breukelen voor de sportieve tegenstand.