DE MEERN
tel. 030-6661923

De MEERN MO19-2 - SC 't Gooi MO17-1

Zaterdag 11 september.
De tweede beker wedstrijd werd vandaag gespeeld. De Meern MO19-2 was onze tegenstander. Een zeer gedreven team stond weer klaar om te vlammen op het veld en dat was ook wel te zien in de eerste paar minuten. De meiden zette meteen goed druk en lieten zien dat er voor de Meern niks te halen was. Met veel balbezit en goed voetbal konden ze mooie kansen creëren en tot scoren komen. binnen 5 minuten viel de 0-1 gemaakt door Anne Bres en daar bleef het niet bij. De meiden bleven goed druk zetten en lieten de tegenstander niet voetballen. Met veel balbezit konden ze ook veel gaan scoren.
0-11 (44) Zara Klinge
Eerste helft was voorbij met een zeer gedreven en scorend team. Mooi voetbal op het middenveld met prachtige passes naar de vleugel aanvallers en dan niet te vergeten een goede voorzet met een goede afronding. Mooie doelpunten in de eerste helft dus.
De 2e helft begonnen de meiden wederom met hoge druk en veel pressie en kwamen we dus snel in balbezit. Doordat ze heel snel weer in bal bezit waren konden de doelpunten weer beginnen.
0-22 (90) Anne Bres

Met de eindstand van 0-22 gaan de meiden van SC t Gooi met goed voetbal en veel doelpunten naar huis. Vanaf maandag is het vizier gericht op de eerste competitie wedstrijd tegen Buitenveldert die we met heel veel vertrouwen tegemoet komen.
Bedankt Amal, Kirsten, Milou en Abigayle die weer even lekker met het team mee konden spelen. Alle 4 uitstekend ingevallen. Abigayle de nul gehouden en de andere 3 speelsters heerlijk mee gevoetbald.