Sponsors

Mooie overwinning van onze meiden van MO12-1

Sporting '70 JO12-5

3 - 5

Gooi 't sc MO12-1

Competitie

6e klasse (2e fase) 3

Datum

30 oktober 2021 10:00

Accommodatie

Sportpark Voordorp
Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717470

Zaterdag 30 oktober gelukkig weer een competiewedstrijd , herfstvakantie is voorbij.
Uit tegen Sporting ' 70: een mooie club in Utrecht met een prachtig (half veld) kunstgras veld. Onze meiden moesten aantreden tegen jongens team.

Was voor onze coach William van tevoren een hoop bellen en appen om een volledig team op de been te krijgen. We hebben maar 8 meiden in het team (wat niet veel is als je 8 tegen 8 speelt). Marie kon helaas niet aanwezig zijn deze zaterdag.  Gelukkig hulp van Jil en Olga. Mea, Lorena en Amber (van MO13-1) zouden na hun eigen wedstrijd als een speer naar Utrecht komen. Ook Eline (JO12-1) , onze vaste invalster, werd met spoed naar Utrecht gereden om het team van haar zusje Sophie te helpen in de tweede helft.

We moesten nog wel met 7 beginnen, maar kregen wel direct de beste kansen. Toen de eerste 3 hulpkrachten arriveerden maakte Sporting 1-0. Maar zoals altijd, onze meiden geven nooit op. En de invalsters draaiden prima mee in ons team. Stromende regen af en toe, maar dat kon de meiden niet deren. Kort voor tijd was het 3-3 , maar nog 1 keer aanzetten. Met als resultaat 2 goals, dus een mooie overwinning van 3-5

Al en met al een mooie wedstrijd tegen een sportieve tegenstander. En warme chocolade melk in de kantine om af te sluiten.

Op naar de volgende match ......
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!