1223MP
HILVERSUM
tel. 035-6859768

Vandaag uit tegen Wasmeer en wachten tot het elftal compleet is voor het hek voor we naar binnen mogen. Uiteindelijk naar binnen en alleen Rij-ouders mochten kijken. Neemt niet weg dat er ook ouders buiten de hekken stonden te kijken. Wederom weer bedankt voor de nodige support!!!

We gaan beginnen en in de 3e minuut wordt er uit de hoekschop gescoord door Wasmeer 1-0. Het lijkt wel een vloek die over ons team rust om in de eerste 5 minuten telkens tegen een achterstand aan te lopen. We herpakken ons en Amos doet een schot van afstand helaas mis. John verovert de bal en legt de bal keurig af op Yurlan en het is 1-1 in de 6e minuut. Het spel gaat op en neer en speelt zich voornamelijk af op het middenveld. Af en toe komen beide teams langs zij gevaar levert het niet op aan beide kanten. Dan in de 12e minuut krijgt Jaimy de ruimte om vanuit het middenveld te schieten. Hij doet dit en de keeper tikt hem net over. We blijven meer druk houden en in de 15e minuut scoort Amos de 1-2 op aangeven van Taha. Wasmeer pikt het niet en gaat vol op de bal en dat resulteert in de 22e minuut de gelijkmaker 2-2. We blijven inzet tonen en willen ook deze wedstrijd winnen al gaat het erg gelijk op. Dan krijgt Amos de kans en tikt hem rustig in het doel 2-3 in de 26e minuut. We zetten nog even aan in de laatste minuten van de 1e helft en John geeft een voorzet aan Amos in de 30e minuut die Amos net mist. Dan in de 32e minuut krijgt Amos eigenlijk voor het eerst wat ruimte van de verdedigers van Wasmeer en scoort de 2-4. En het is rust.

De 2e helft begint en Wasmeer is fel om de achterstand weg te werken. Dan komt er in de 36e minuut een overtreding op Jaimy die mee opkwam naar voren. Een vrije trap Jaimy neemt hem zelf naar weer bijgekomen te zijn van de tackle. Hij gaat het doelgebied in en er komt helaas niets uit. Wij houden de druk erop en de buitenspelers maken het veld goed groot door langs de lijn te lopen. In de 40e minuut komt er dan ook een kans die weg gepoeierd wordt door Wasmeer, Kevin vangt hem op en brengt de bal hoog terug in het doelgebied, verrassend genoeg valt deze hoge bal over de keeper heen en is het 2-5. We doen weer even rustig aan en gaan in de 50e minuut door alsof er niets aan de hand is John met een intikker 2-6. Aftrap wordt genomen en de bal wordt snel verovert Deniz haalt uit van de 2e lijn en scoort in de 55e minuut. Wasmeer lijkt de weg kwijt te zijn want in de 56e minuut krijgt Amos de bal vanuit de corner aangereikt door Jaimy 2-9. Even te veel aan het feestvieren want na de aftrap incasseren wij weer een tegendoelpunt van Wasmeer met een mooi afstandsschot 3-9. Weer alert en in de 60e minuut scoort Taha de 3-9 vanuit een hoekschop die Jaimy neemt. Niet lang daarna geeft Jaimy aan te willen wisselen i.v.m. de tik die hij in het begin van de 2e helft heeft gekregen. Zekere voor het onzekere. Het is 5 minuten rustig en dan gaat Amos er nog een keer vandoor en maakt de 3-10 met een simpel intikkertje. Dan in de 67e minuut komt Taha ook nog een keertje met een mooi afstandsschot en dan is de score 3-11. De 70 minuten zijn voorbij maar de scheidsrechter laat door spelen. Dan in blessuretijd is er dan toch nog een tegen doelpunt en is de eindstand 4-11.

Ondanks dat er veel spelers genoemd zijn neemt niet weg dat Keano, Daniël en Lars goed stonden te verdedigen op de zijlijnen en in het doelgebied.

De verdedigende middenvelders Yurlan, Kay en Sebas goed de ruimtes klein hielden met een aanval van Wasmeer.

De aanvallende middenvelders Kees, Coen en Bart in de aanvallen goed de zijlijn opzochten en ruimte creëerde voor het middenveld en de spitsen.

Uiteraard ook de spelers die al genoemd waren namen hun taak goed op.

Aankomende zaterdag spelen we thuis tegen Victoria JO14-4.