Kininelaantje 9
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6237200

Vorige week was het dan zover. De laatste wedstrijd van het jaar en wat voor één. Als we deze wedstrijd winnen zijn we kampioen. ’s Graveland is onze tegenstander en we zijn niet onder de indruk dat de jongens zo groot zijn.

De wedstrijd gaat beginnen en we zetten gelijk een stempel op de wedstrijd want in de 4e minuut schiet Deniz naast vanaf de 2e lijn. Nog geen minuut later krijgt Deniz weer de bal en weer naast. Dan in de volgende minuut die volgt krijgt Amos een heerlijke steekpass die ook maar net naast wordt geschoten. Dit geeft hoop op het kampioenschap en we blijven druk zetten en ervoor gaan. Dan even gevaarlijk voor het doel bij Keano, maar Keano is rustig en er wordt opgebouwd vanachter Jaimy die hem mee geeft aan Amos. Amos mist en ook John mist hem daarna. Soms gaat het spel de andere kant op maar we zijn toch sterker het kan dan ook niet lang meer duren of het doelpuntje moet toch gaan vallen. Dan eindelijk in de 20e minuut is het dan zover de bal komt bij Deniz die maakt een mooie kapbeweging en het balletje rolt zo langs de keeper het net in 1-0. De vreugde is daar we staan voor. Niet veel later nog een schot van Deniz en die tikt de keeper naast een hoekschop. Jaimy neemt de hoekschop en die gaat over alles en iedereen heen. Toch krijgen we de bal in de 24e minuut snel weer in bezit en Taha haalt uit van afstand. De keeper blokt en in de rebound is voor Amos die hem er intikt 2-0. Nog even volhouden en op adem komen dan het rust signaal.

Rust

We zijn tevreden over hoe het loopt en we hebben het gevoel dat we gaan winnen. Toch is het nog niet gedaan want we moeten nog even. In de 2e helft gaat het gelijk op en worden we moe. Er zijn leuke combinaties, maar de echte kansen zoals in de eerste helft blijven uit. Ook bij ’s Graveland loopt het niet en Keano en de verdediging staan dan ook goed met een goede rugdekking van het meeverdedigende middenveld. Toch wordt het in de 55e minuut nog erg gevaarlijk, Maar Keano stort zich in een 1 op 1 duel met lijf en lede op de bal het blijft 2-0. ’s Graveland probeert het nog wel maar komt er niet meer doorheen. Lex krijgt nog een kans met een solo-actie maar ook dit schot gaat naast. Dan eindelijk het eindsignaal.