Sponsors

't Gooi MO12-1 verslaat ook Wasmeer MO12-2

Wasmeer MO12-2

4 - 9

Gooi 't sc MO12-1

Competitie

6e klasse (2e fase) 3

Datum

13 november 2021 12:15

Accommodatie

Sportpark Anna's Hoeve
Harry Banninkstraat 2
1223MP
HILVERSUM
tel. 035-6859768

Vandaag een uitwedstrijd in Hilversum op het prachtige complex van HSV Wasmeer. Marie was helaas nog geblesseerd (Sterkte Marie : we hopen dat je er weer snel bij bent). Daarom werden Roxy en Eline vandaag aan ons team toegevoegd, zodat er 9 meiden beschikbaar waren. Tijdens de wedstrijd brak de zon door en leek het soms lente i.p.v. herfst. Coach William met korte mouwen langs het veld.

Als snel werd een solide voorsprong genomen door onze meiden. Helaas wat onterechte irritatie bij de tegenstander omdat ze onze invallers te sterk vonden. Maar ja, het is toch geen optie om met 7 meiden naar de wedstrijd te komen en bovendien is uitwisselen met leeftijdsgenoten (of nog jonger zelfs) heel gewoon. Maar sportiviteit staat hoog in het vaandel bij onze coach en spelers, dus werd toegestaan dat Wasmeer met 9 spelers tegen 8 van ons ging spelen.

Even dreigde Wasmeer wat dichterbij te komen (een paar prachtige goals van hun Spaanse spits), maar onze meiden lieten het daar niet bij zitten en maakte zelf ook nog een paar mooie doelpunten. Einduitslag 9-4, alhoewel de scheidsrechter soms de tel beetje kwijt was, dus even afwachten wat op het wedstrijdformulier komt te staan. Maar in ieder geval een ruime overwinning.

Al en met al een mooie voetbal middag. Volgende week om 10.45 uur in Bussum tegen SDO. Met de nieuwe lockdown zal het allemaal toch weer anders worden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!