Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717091

Vandaag uit tegen Sporting ’70 JO14-2, een aantal spelers geleend van de JO13-1JM en de MO13-1. Dit omdat we veelafwezige hebben met ziek en daarbij met lichte blessures kampen.

De wedstrijd begint en we staan gelijk onder druk van Sporting ’70. In de 22e minuut staan we dan ook 1-0 achter. Na de aftrap verovert Sporting’70 weer snel de bal en in het strafschopgebied begaat Jaimy een overtreding waardoor er een penalty tegen komt. Keano zit in de goede hoek, maar kan hem helaas niet keren. In de laatste minuten van de 1e helft staat Keano goed te keepen, terwijl we onder zware druk van Sporting’70 staan. Onder andere hierdoor gaan we maar met een 4-0 achterstand de rust in. In de 2e helft beginnen wij met een ander systeem en druk zetten op Sporting’70. Dit resulteert in een geweldig afstandsschot van Coen die over de keeper in de netten beland. 4-1 in de 42e minuut. We gaan door met druk zetten en in de 47e minuut schiet Keano de bal snel naar Amos en  gaat Amos alleen op de keeper af en wipt hem over de keeper heen in de netten. We blijven druk zetten maar toch kan Sporting’70 langs zij komen en scoort daarna ook weer 2x snel achter elkaar. In de 55e minuut komt er een klein opstootje en valt er een gele kaart voor Sporting’70 en een rode kaart voor Amos. Terecht of onterecht we moeten het laatste kwartier door met 10 man. Een geluk is dat daarvan de eerste 10 minuten het 10 tegen 10 is, omdat een gele kaart een tijdstraf is. We blijven met elkaar vechten om de stand niet nog erger te laten worden en De verdediging, middenveld en aanval proberen zo goed en zo kwaad mogelijk de bal over de middenlijn te krijge richting het doel van Sporting’70. In de laatste minuut valt dan toch nog een doelpunt voor Sporting’70 en is de eindstand 7-2. Teleurgesteld stappen we van het veld. Toch door de laatste minuten te vechten met elkaar en de reddingen van Keano zijn we niet in de dubbele cijfers achterstand gekomen.

Ondanks de mindere wedstrijd wil ik Lorena, Caitlyn, Danté en Duncan bedanken voor hun hulp. Mel bedankt voor het vlaggen en ouders bedankt voor het carpoolen en aanmoedigen.

Volgende week thuis tegen Hercules JO14-4.