Kininelaantje 9
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6237200

Een mooie dag om de eerste wedstrijd in de nieuwe competitie te beginnen. We spelen vandaag onze eerste thuiswedstrijd tegen ’s Graveland JO15-2. Onze vorige wedstrijd in de bekercompetitie was een vertekend beeld door omstandigheden waardoor de jongens niet alert waren. Dus vandaag een rematch met veel motivatie om te winnen,

Een officiële opkomst vanuit de kleedkamers maakt de wedstrijd nog spannender, er is veel support, ook vrouwen 1 en heren 1 speelde thuis dus ook van andere teams zijdelings support.

De 1e helft begint, maar we beginnen zwak. Gelukkig weten we ons snel te herpakken en beginnen langzaam aan ons eigen spelletje te spelen. Er komen kansen over en weer, maar de verdediging van beide kanten staan prima en daardoor blijft de ruststand 0-0.

In de kleedkamer een praatje van Nino en coach “B” we moeten strakker zijn in onze passes, rust aan de bal en communiceren met elkaar. Tevens de waarschuwing om niet te veel te mekkeren tegen de scheidsrechter. Ook voor praten kan je een kaart krijgen wat ten nadele is van je team.

De 2e helft begint en we gaan door waar we gebleven zijn, De verdediging staat weer goed paraat met een sterk spelende Taha die veel wegwerkt. Mooie aanvallen komen weer opgang en er is wat meer rust in ons spel. Kansen worden gecreëerd maar kunnen niet worden afgemaakt door ook een sterk spelende keeper van ’s Graveland. Dan is het toch zover in de 61e minuut is het dan eindelijk zover de 1-0 komt op het bord door een mooi afstandsschot van Dante die over de keeper in het net valt. De ontlading is daar en er wordt een kort feestje gevierd op het veld. We zetten de druk goed op ’s Graveland en worden veel teruggefloten voor buitenspel tijdens de hele wedstrijd door terwijl het vaak geen buitenspel is. Dan toch weer commentaar en de scheidsrechter is het dan ook na de 65e minuut ook zat en geeft Dante geel. De laatste 5 minuten van de wedstrijd staan we met 10 man en wordt het dus nog even spannend. Toch houden we goed stand en weten we het op te vangen. Dan een aanval in de 32e minuut die beëindigd wordt door een handsbal van ’s Graveland. Penalty helaas overgeschoten door Jordy. Nog 1 minuut moeten we ons staande houden en dat lukt.

Onze eerste overwinning tegen een mogelijke concurrent is een feit en de eerste drie punten zijn binnen.

Volgende week spelen wij thuis onze wedstrijd tegen Hooglanderveen JO15-5 die ook zijn eerste wedstrijd heeft gewonnen. Ook dit belooft een leuke spannende wedstrijd te worden.

King of the Match is Taha die hard gewerkt heeft en sterk stond te verdedigen. Gefeliciteerd Taha.

Daarnaast willen wij Mel bedanken voor het vlaggen en alle ouders en andere supporters bedanken voor hun sportieve support.