Dierenriem 4
3738TR
MAARTENSDIJK
tel. 0346-212241

Vandaag spelen we tegen SVM die deze competitie nog geen geluk heeft gekend in zijn wedstrijden.

Zij hebben nog geen wedstrijd gewonnen en hopen vandaag tegen ons daar toch ook verandering in te brengen.

De warming-up is geweest en de teams staan klaar om te beginnen.

1e Helft

We beginnen gemakzuchtig en denken het wel eventjes te klaren, maar niks is minder waar SVM zet gelijk goed druk en het is dan ook dat de jongens niet erg wakker zijn en vaak te laat in de duelletjes zijn. We moeten veel verdedigen als middenveld en verdediging en dat gaat moeizaam. In de 9e minuut komt er over de rechterkant een aanval van SVM en er wordt uitgehaald Keano kan hem helaas niet tegen houden en hij gaat over Keano in de verre hoek de goal in 1-0. We peppen elkaar op en er komt een briefje het veld in vanuit Nino. We vragen als ouders af wat er toch op het briefje staat. Het briefje eindigt in de goal van Keano en de jongens gaan verder. In de 18e minuut moet Lars er jammer genoeg uit door een trap op zijn voet, Thomas komt er in en neemt het spel goed over. Dan een doelpunt van Dante in de 23e minuut, Vanaf de middenlijn komt er een mooi 1 2-tje tussen Dante en Justin. Dante komt hierdoor 1 op 1 met de keeper en schiet hem in de linkerhoek raak.  We krijgen weer hoop. En we zetten met zijn allen meer druk op SVM waardoor we een hoekschop krijgen. Justin neemt hem en hij gaat weer over de achterlijn. Dan de volgende hoekschop gelijker achteraan. Justin neemt hem weer en met een schitterende mooie indraai valt hij in het netje. Helaas vond de vlagger van SVM dat een van ons buitenspel stond en het doelpunt wordt afgekeurd. De jongens zijn nu allemaal getergd en gaan vervolgens er nog meer op, dan komt de bal aan de linkerkant bij Justin terecht en krijgt ook een 1op1 naar de keeper. Met een lobje maakt hij de 1-2 nog geen minuut na zijn afgekeurde goal. Ondanks het harde werken van de jongens op het middenveld en in de verdediging komt er een mooi hoog schot van SVM die Keano keurig overtikt. Het gaat in de laatste 10 minuten van de 1e helft een beetje op en neer toch doet iedereen zijn best en speelt het spel een beetje rond de middencirkel. Dan in de laatste minuut kan Dante de bal met een intikkertje nog het net in leggen en gaan we met een ruststand van 1-3 wat drinken.

Rust

Tijdens de rust gaat de vraag over het briefje door, dan zien we dat het briefje nog in de goal ligt, Melanie en Bianca gaan hem halen. Het is een opstelling wissel die Nino heeft doorgegeven zonder dat de tegenstander dit mocht weten.

2e helft

De jongens zetten gelijk weer druk en binnen 6 minuten maakt Justin de 1-4. We blijven de druk erop houden en de bal gaat uit. Justin pakt de bal op en gooit de bal naar de tegenstander, de bal komt per ongeluk tegen de tegenstander aan geel voor Justin in de 43e minuut. De scheidsrechter weet van geen wijken en stelt het als voorbeeld. Ondanks dat we met 10 man staan blijven we nu toch wel de overhand houden en lijkt het erop dat SVM het soms heeft opgegeven. Als iedereen er weer instaat bij ons pakt Jaimy de bal af en maakt met een schitterend afstand schot de 1-5 in de 59e minuut. Af en toe probeert SVM nog langs te komen maar de verdediging met Jamie,Taha, Thomas, Daniël E en Daniël T hebben de wedstrijd na de eerste 10 minuten goed op slot kunnen houden achterin, ook het middenveld met Steijn, Bruno, Dante, Jaimy, Jordy houden de lijntjes kort. Dan een door braak van Jordy en die scoort in de 68e minuut de 1-6. Het zit er bijna op en dan komt er nog een aanval Jordy geeft een mooie voorzet naar de linkerkant waar Justin klaar staat om hem lekker binnen te koppen in de 70e minuut.

Wat een TEAMWORK hebben we vandaag weer met zijn allen laten zien op alle fronten, zowel binnen het veld als buiten veld.

Jacques bedankt voor het vlaggen van de 1e helft, John goed geprobeerd in de 2e helft en Bianca bedankt voor het vlaggen van de resterende 2e helft.

Ouders en fans van JO15-1 bedankt voor de support!!

We zien jullie graag weer volgende week uit tegen LOOSDRECHT JO15-1.