Kininelaantje 9
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6237200

Het is koud, maar we hebben er zin in. We spelen vandaag onze wedstrijd tegen Zuidvogels JO15-2.

Tijdens het herfsttoernooi was het ook al spannend en toen hadden we nipt verloren. Ook vandaag zal het een mooie wedstrijd gaan worden. Geen vlagger dus Bianca vlagt deze wedstrijd en dus geen foto’s dit keer. Helaas.

De 1e helft begint en we zijn gelijk aan elkaar gewaagd. In de 10e minuut is het Zuidvogels die scoort 0-1. We gaan verder en er komen diverse aanvallen over en weer dan in de 15e minuut scoort John de 1-1. Door een mooie pass van Justn schiet John de bal keurig in het netje van de tegenstander. We zetten meer druk en dat wordt beloond met de 2-1 in de 18e minuut. Bruno geeft een pass aan John die de bal over de verdediger heen haalt en door de benen van de keeper in de goal legt. We krijgen kansen maar ze worden niet benut door de voorhoede, ook de keeper van Zuidvogels staat goed te keepen wat ons ook niet ten gunste is. Ook onze verdediging heeft het moeilijk ook Zuidvogels krijgt kansen, gelukkig voor ons hebben die ook niet altijd geluk en staat het nog steeds 2-1. Toch in de 30e minuut komen ze langszij en staat het 2-2. We moeten er toch nog een tandje bovenop doen en in de 34e minuut wordt dit beloond. We krijgen een vrije trap, Jaimy neemt hem en Justin scoort met een volley binnenkant voet de 3-2. Nog even volhouden dan is het rust. Helaas gaan we met een 3-3 de rust in omdat in de laatste minuut van de 1e helft Zuidvogels toch nog een keer Keano passeert.

Rust

De 2e helft begint met een gelijke stand en we creëren weer kansen maar ze willen er niet in. Dan in de 45e minuut een schitterende pass van Taha die bij Jordy terecht komt en hem met een afstandsschot vanaf de rechterkant langs de keeper schiet in de verre hoek 4-3. We houden stand , maat hebben het toch ook moeilijk, Zuidvogels komt ook nog regelmatig op en creëert kansen. Ook Keano draagtzijn steentje bij maar kan in de 54e minuut voor komen dat het toch 4-4 wordt. Het is spannend en de minuten tellen weg degene die nu scoort is matchwinnaar. We krijgen 4 hoekschoppen achter elkaar tegen doordat er niet goed gecommuniceerd word, gelukkig gaat de laatste er niet in en kunnen wij nog een keer. In de 65e minuut gaat Justin op pad en gaat neer. Een vrije trap. De coach van Zuidvogels is het er niet mee eens en gaat wat te keer. De scheidsrechter geeft geel aan de coach. Justin neemt de vrije trap en de bal komt in de kruising om vervolgens vervolgens buiten de goal in de handen van de keeper te belanden.. Justin en een aantal spelers juichen maar de scheidsrechter laat door spelen en keurt hem niet goed het blijft 4-4. Ook na een filmpje van een ouder blijven de meningen verschillend of het een doelpunt is of niet.

Met een eindstand van 4-4 waren we opnieuw aan elkaar gewaagd.

Bianca bedankt voor het vlaggen, Ouders en fans van JO15-1 bedankt voor de support!!

We zien jullie graag weer volgende week uit tegen SVM JO15-1