3741RS
BAARN
tel. 035-5416101

We waren afgelopen zaterdag tegen TOV Baarn niet scherp en dat was op sommige spelmomenten te merken.
Helaas komen we in de 13e minuut op achterstand, nadat het schot op de lat beland en in de rebound Jaimy helemaal mis zit.  Hierdoor ging de hoge bal over Roxy heen die toen al een tijdje prima stond te keepen. Toch konden we kansen creeëren maar we maakte ze niet af.In de 28e minuut komt er een afstandsschot hoog, die Keano net niet kon pakken. en staan we 2-0 achter. In de tweede helft lopen de irritaties op binnen ons team ten op zichte van de scheidsrechter en de grensrechter. Deze vlagden en fluiten regelmatig onterecht voor buitenspel en ontnamen hierdoor de kans voor ons om te scoren. Dit beinvloeden erg ons spel en we hadden als spelers dan ook veel commentaar op arbitrage. Helaas is het in deze wedstrijd ook gebleken dat we ons spel hierdoor liet beinvloeden en niet ons eigen spelletje bleven spelen. Ondanks dat we ook vele kansen gingen deze er ook niet in.

Ligt de knappe eindstand van 2-0 verlies dan alleen aan de arbitrage? Of zou het toch ook aan ons zelf liggen dat we de kansen niet benutten en ons zo laten beinvloeden? Ik denk zelf vooral het laatste. We zullen naar ons zelf moeten kijken wat we goed kunnen en wat we kunnen cverbeteren om toch het spel te spelen wat "wij" willen en niet de tegenstander.

Roxy en Eline dank voor jullie hulp, Dennis bedankt voor het vlaggen. Alle ouders en fans voor de support.

Volgende week spelen wij thuis met een kraker op het programma tegen Loosdrecht JO15-1 de sportiefste en vriendelijkste ploeg in fase 2. Nu niet om half negen 's morgens maar heerlijk om 15.00u in de middag.