1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6237200

Een heerlijk zonnetje schijnt vandaag over het veld. de jongens zijn met de warming-up bezig en ouders halen nog een bakkie koffie. Dan gaan we beginnen. We tasten af maar zijn niet erg bij de les we spelen matig.
's Graveland heeft in de gaten dat we niet in ons spel zitten en weten dan ook te scoren in de 15e minuut (0-1). De aftrap is er en we verliezen snel de bal en binnen 2 minuten staan we met 0-2 achter. Even gemekker op elkaar en dan weer door. We houden goed stand de eerste helft maar het spel is vlak en matig. En dus gaan we met een ontevreden gevoel het veld af. met een 0-2 achterstand. Ook dit is tegen de verwachting in, maar gelukkig is 's Graveland ook niet scherp met zijn afrondingen.
De rust is over en we gaan weer. Er staat een ander team op het veld qua instelling en men is meer aan het vechten voor de bal. Dan in de 42e minuut is er een onverwachtse meevaller. Een schitterend mooi lob over de eigen keeper heen van 's Graveland door een verdediger die onder druk wordt gezet door onze aanvaller, zet de tussenstand van 1-2 op het scorebord. Dit geeft onze jongens hoop en doorzettingsvermogen waardoor 's Graveland het toch nog moeilijk krijgt.
Dan een overtreding, Justin neemt de vrije trap en zet in de rebound de stand op 2-2 in de 50e minuut. Nog 20 minuten te gaan en het spel gaat nu over en weer. Zowel wij als 's Graveland komen regelmatig gevaarlijk bij het doel waar de keepers ook een best potje staan te keepen. De wedstrijd was niet echt spannend, maar de 2e helft was een stuk interessanter dan de 1e helft. We hebben tegengas gegeven en hebben uiteindelijk toch nog een punt op 't Gooi kunnen houden. Hier mogen wij als team trots op zijn.

We gaan nu even vakantie houden en na de vakantie spelen we wederom een burenderby.
Dit keer tegen Altius JO15-2 op 13 mei thuis. Zien we jullie dan weer langs de lijn?

Johan bedankt voor het vlaggen, Eline bedankt voor je hulpen en ouders en fans weer bedankt voor de support.