Sponsoring - SC 't Gooi

Sponsoring

Sponsoring

SPONSORVISIE SC ’t GOOI

Ondanks de inzet van veel vrijwilligers is het voor een ambitieuze amateurclub in deze tijd moeilijk om op een aantrekkelijk niveau te blijven presteren zonder uitbreiding van de faciliteiten aan selecties en jeugdopleiding.

Stijgende exploitatiekosten van clubgebouw en overige accommodatie, toenemende opleidings- en trainerskosten, de steeds verdergaande privatisering en dichtdraaien van subsidiekraan zijn enkele voorbeelden waardoor sportverenigingen gedwongen worden te zoeken naar externe geldschieters.

SC-’t Gooi bekijkt de kansen van sponsoring op een puur zakelijke manier.
De doelstelling bij sponsoring is het bieden van voldoende commerciële- en  communicatieve mogelijkheden. Sponsoring zien wij daarom niet als een gift, donatie, lening of subsidie, maar als een zakelijke overeenkomst waar een contract aan ten grondslag ligt. Wij hebben, aangaande contracten, als uitgangspunt de langere termijn voor ogen omdat je met continuïteit tot een effectieve samenwerking kunt komen.

Vandaar dat wij het initiatief hebben genomen om een sponsorclub op te richten waarbij we de sponsors meer met elkaar kunnen laten verbinden.
In de hoop dat u zich aangesproken voelt en als sponsor gaat aansluiten onder het motto:

BUSINESS EN SPORT WERKEN SAMEN!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!