CONTRIBUTIE 37 Ouders / Jeugdleden moeten nog kiezen - SC 't Gooi

CONTRIBUTIE 37 Ouders / Jeugdleden moeten nog kiezen

CONTRIBUTIE 37 Ouders / Jeugdleden moeten nog kiezen

11 oktober 2017 9:45


Beste jeugdleden, ouders,

We hebben diverse ouders een zgn WIK brief (waarschuwingsbrief Incassokosten) gestuurd via ClubCollect. Dat is een laatste herinnering om de contributienota alsnog te kunnen voldoen zonder hoge incassokosten.

Wij hebben daarvoor de wettelijke termijn van 14 dagen gegeven om e.e.a. in orde te maken via de link in ClubCollect. Mocht er daarna nog geen actie / reactie van de ouders zijn geweest zullen we helaas de speelgerechtigdheid in moeten trekken.

Dat betekent dat de leden in kwestie geen officiele wedstrijden mogen spelen en geen toegang tot de trainingen hebben. Dit is een maatregel die wij feitelijk niet willen nemen. Hierbij nogmaals het dringende verzoek aan de ouders om uiterlijk voor 17 November in ClubCollect de betaling in orde te maken! Dat voorkomt grote teleurstelling bij uw kind, uzelf en zijn/haar teamleden. Daarnaast zullen de hoge incassokosten voor rekening van de ouders gaan komen.

Dank u voor de snelle opvolging.

Hebt u als jeugdlid nog geen factuur gekregen, laat het dan ons even weten, stuur dan per email berichtje naar penningmeester.tgooi@gmail.com

Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!