Update na maatregelen 20 januari - SC 't Gooi

Update na maatregelen 20 januari

Update na maatregelen 20 januari

24 januari 2021 12:45


Vanaf zaterdag 23 januari 2021 21:00 uur tot en met 2 maart 2021 gelden de volgende regels m.b.t. tennis bij SC 't Gooi:

  • (van rijksoverheid.nl)
  • Volwassenen sporten alleen of met zijn tweeën, en alleen buiten. Kinderen t/m 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten. In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. 

Wat betekent dat voor ons?

Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar dus buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis spelen bij SC 't Gooi kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan. Tot en met 2 maart 2021 is dus alleen enkelspel toegestaan. Tijdens de avondklok kan er niet worden gespeeld

Publiek is niet toegestaan.

Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

 

Let op

Omdat er onder normale omstandigheden bij SC 't Gooi relatief veel gedubbeld wordt en we inmiddels nog maar beschikken over twee banen, wordt de kans groter dat je niet meer zo lang kunt spelen als je zou willen. 

Iedereen die speelt is (nog steeds) verplicht om af te hangen. Dus vóór het spelen in het paviljoen twee pasjes in een bordje plaatsen en de starttijd instellen. Als er er niet is afgehangen en er komen andere leden die ook willen spelen, dan dient u per omgaande plaats te maken (ook als u net een kwartiertje of half uurtje aan het spelen bent). 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!