Sponsors

Nieuws

Deze clubs kenden een dramatische competitiestart in Nederland

Vandaag om 10:32  Het seizoen in Nederland is alweer even onderweg en we zitten al op een kwart van de competities. We kunnen daarom de eerste conclusies al trekken, bijvoorbeeld welke ploegen erg slecht aan de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn begonnen. Clubs die nu al in grote zorgen zitten.  meer »


Deze geweldige wedstrijden bezorgen je een schitterend weekend

Vandaag om 7:00  Het is weer weekend en dus kunnen de voetballiefhebbers zich weer gaan verheugen op flink wat mooie wedstrijden in de buitenlandse topcompetities. De interlandbreak zit er eindelijk op en dus is het weer genieten geblazen. In de Premier League staan twee prachtige derby's op het programma en de andere competities bieden ook soelaas.   meer »


Interview PSV-middenvelder Marco van Ginkel: "Ik vind het leuk om te boksen"

Gisteren om 14:00  Hij is niet bepaald een groot sportliefhebber. Naast voetbal volgt Marco van Ginkel enkel MMA en kickboksen. "MMA kijk ik graag, maar dat is vaak om vijf uur 's ochtends", vertelt de middenvelder van PSV. "Dat is als voetballer lastig. Ik begon het te volgen toen Connor McGregor doorbrak." meer »


Toulouse-duo Thijs Dallinga en Zakaria Aboukhlal: "Ik wist niet dat jij hier ook naar toe kwam"

Gisteren om 12:00  Het contingent Nederlanders bij Toulouse FC werd afgelopen zomer verdubbeld. Naast Branco van den Boomen en Stijn Spierings trokken ook Zakaria Aboukhlal en Thijs Dallinga het wit-paarse shirt aan van de gepromoveerde volksclub in de Ligue 1. Onze twee 22-jarige landgenoten strijden naast elkaar in de voorste linie. Wij vlogen naar het zuiden van Frankrijk om te peilen hoe dat bevalt. "Sergio Ramos gedroeg zich rustig die avond tegen ons." meer »


ELF Voetbal 10 over dertig jaar Champions League en El Ahmadi, Van Ginkel, Ocampos, Hilgers en meer

Gisteren om 10:00  De eerste winnaar was Olympique Marseille. De meest recente Real Madrid. De Champions League bestaat dit jaar dertig jaar. Een mijlpaal die uitvoerig wordt belicht in ELF Voetbal nummer 10. De editie die vanaf nu verkrijgbaar is. Ook interviews met Karim El Ahmadi, de twee Toulouse FC-zomeraanwinsten Thijs Dallinga en Zakaria Aboukhlal en het FC Groningen-duo Liam van Gelderen en Nordin Musampa. We speelden De Slimste Met... Marco van Ginkel van PSV, tekenden het bijzondere levensverhaal van Anthonie Blanker op, Mees Hilgers van FC Twente komt aan bod in de rubriek Inktverhalen en we lieten de hond uit met Thijs Oosting. meer »


Staat Antony straks wel in de basis bij Brazili� op het WK?

29 september 2022 15:34  Antony is na Vinicius Junior de meest waardevolle Braziliaan in de voetballerij, vindt Transfermarkt.nl. Die eer deelt de aanvaller van Manchester United met superster Neymar. Maar toch is het allerminst zeker dat de 22-jarige Antony deze winter in de basis staat bij Brazilië op het WK. Hij heeft namelijk fikse concurrentie op de vleugels. Brazilië zit weer bomvol samba, bomvol joga bonito. meer »


De opmars van Manchester United onder Erik ten Hag

29 september 2022 11:35  Manchester United gaat het komende zondag héél zwaar krijgen: het gaat op bezoek bij stadsgenoot Manchester City. Onder nieuwe trainer Erik ten Hag begon Manchester United niet goed, maar inmiddels is de weg omhoog ingeslagen. Onderweg won United al van Liverpool én koploper Arsenal. Manchester City zal op de hoede zijn voor het vernieuwde Manchester United. We nemen de opmars van Ten Hag en zijn mannen eens onder de loep.  meer »


Meer nieuws

27 september 2022 10:44 Samenvatting Engeland - Duitsland (3-3)

24 september 2022 14:05 Samenvatting Itali� - Engeland (1-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!