Einde seizoen 2021-2022 en voorbereiding volgend seizoen - SC 't Gooi

Einde seizoen 2021-2022 en voorbereiding volgend seizoen

Einde seizoen 2021-2022 en voorbereiding volgend seizoen

18 mei 2022 8:00


Beste spelers, speelsters, ouders, verzorgers!
Het einde van het seizoen is in zicht en dat betekent vanzelfsprekend dat we ook naar de teamindelingen van volgend seizoen gaan kijken. Het streven is om voor eind mei de voorlopige teamindelingen te communiceren. Er is een start gemaakt met het doorlopen van de spelerslijsten. Welke spelers/speelsters stromen door of voetballen op een ander niveau? Wie komen er bij (zover als nu bekent)? Daarnaast zien we diverse nieuwe gezichten bij ons op de club. Welkom! Ook trainen diverse mogelijke nieuwe leden mee. Wil je ook komen voetballen bij onze vereniging? Kom vrijblijvend meetrainen en stuur een mailtje naar nieuweleden@sc-tgooi.nl

In overleg met de trainers, trainsters wordt er gekeken wie waar komt te spelen, qua indeling welke spelers/speelsters. Zodat de jongens en meiden met heel veel plezier kunnen voetballen en zich ontwikkelen. Dat staat voorop. 

Er staan nog enkele competitiewedstrijden op het programma. Sommige teams hebben nog toernooien. Ook staan er een aantal activiteiten op het programma voor sommige teams als het Nationale Voetbaldag op 11 juni en 4 tegen 4 toernooi. Meer informatie volgt via de trainer/coach. 

De trainingsvelden zijn tot ongeveer halverwege juni open. Daarna gaat de gemeente aan de slag met onderhoud van de velden. 

Eerst nog de laatste wedstrijden! Heel veel succes en plezier! 

TC jeugd

email: nieuweleden@sc-tgooi.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!