Welkom - SC 't Gooi

Sponsors

Welkom


Tafeltennis Sporthal vernoemd naar Johan Beun

Tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie, was er nog een heel mooi moment. De onthulling in de sporthal van een prachtig bord met daarop naam 'Sporthal Johan Beun'. Oftwewel onze Sporthal is vernoemd naar Johan Beun. Johan overleed begin vorig jaar op 80 jarige leeftijd. Door zijn inzet is onze sporthal ooit neergezet als vervanging van de tafeltennisaccommodatie die aan de Boerhavestraat door brand werd verwoest. Naast talentvol tafeltennisspeler was Johan ook lange tijd penningmeester van de UBTV. In 2001 fuseerde UBTV met SC 't GOOI. Gehuldigd als erelid en benoemd tot penningmeester van 't GOOI, maakte Johan Beun tot een icoon binnen 't GOOI. Het was Freek Dam die het initiatief nam om Johan Beun te eren, door zijn naam te verbinden aan de sporthal door dit te vereeuwigen met een bord. Een bijzonder mooi intiatief.

Foto_huldiging_bord_Johan_Beun_2023.JPGFD3148A4-7699-4DEA-A732-898175BB83D4.gif

De leden bedanken het Bestuur van onze Tafeltennisvereniging SC 't Gooi 

voor het prachtige aangeleverde Kerststuk.

 

 

kerststuk_special_.jpg

 

 

        

 

cute-gif-up-wow-Favim.com-238440.gif

 

           funny_animated_pictures_animals_7.gif Protocol voor competities en toernooien  NTTB.

 

 

1EF444B4-14FD-453D-B146-622897947542.gifA90FBDD0-447D-490A-B9B7-7FB4F501AF0B.jpeg


Denk allen aan de regels die gelden

voor de bestrijding van de Corona

en blijf positief gestemd.

Even de link aanklikken, hier wordt je vrolijk van.

 

😹😹😹😹😹😹Fuck_Corona.mp4

 

 

5067FCA3-95C1-4153-83CD-F1875754D228.jpeg  
 

  

 

                                        

                                                                                                                 


WELKOM BIJ TAFELTENNISVERENIGING SC 'T GOOI 1905 UIT HILVERSUM

 
 
 
 
 

Welkom bij de website van de Afdeling TAFELTENNIS van SC ’t Gooi. Tafeltennis is als tak van sport bij ’t Gooi te beoefenen sinds 2000 na een fusie met de toenmalige tafeltennis vereniging UBTV.

 UBTV is in 1951 opgericht door Henk Cornelisse, Chris Triebels en Harry May die in de hal van haringhandel Poepjes aan de Hoge Naarderweg te Hilversum een speelruimte hadden gevonden. Van een gezelligheidsvereniging werd het al snel meer prestatief van aard, met als top de deelname van het eerste team, bestaande uit Johan Beun, Herman Blom en Tinus Mell aan de landelijke competitie waarin zelfs de ereklasse werd behaald. Na de ‘gouden’ periode in de jaren ’60 groeide UBTV naar een brede vereniging met voor elk wat wils, van jong tot oud.  Echter op 24 mei 1998 verwoestte een felle brand het clubgebouw aan de Boerhaavestraat. Na een tijdelijk verblijf in het Schildpadhuis werd met inbreng van de verzekeringsuitkering na de brand het bestaande jeugdhonk van ’t Gooi uitgebouwd tot een sportzaal met eigen kantine en ruimte voor 5 tafels die in 2001 in gebruik werd genomen.

 Na een periode van ups en downs waarin de oudgedienden Gerard Beun en Johan Beun lange tijd de scepter zwaaiden, is er in het najaar van 2018 een nieuwe Commissie Tafeltennis aangetreden met ambities om meer activiteiten te organiseren voor meer leden. Momenteel hebben we twee seniorenteams in de Duo-Competitie van de NTTB afdeling Midden, met de maandag als speelavond voor de thuiswedstrijden en een enthousiaste recreantengroep op de maandagavond en de woensdagochtend. Er is genoeg ruimte voor nieuwe leden op deze speelmomenten, daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij behoefte de zaal ook op andere dagdelen te gaan benutten.

 Sinds voorjaar 2019 hebben we een eigen webmaster voor ons deel van de website zodat we zelf onze informatie kunnen plaatsen en bijhouden, namelijk Fred van Aggele, speler van het eerste team. Wij hopen dat u plezier beleefd aan het verder bekijken van onze website en dat het u aanzet om een kijkje te komen nemen of een balletje te komen slaan. Meteen lid worden kan natuurlijk ook, maar een proefperiode is meer gebruikelijk. Neemt u daartoe gerust tevoren contact op met een van de commissieleden.

 

Ben een veteraan in tafeltennissen en houd mijn conditie op peil met training  en
competitie, spelende voor de Tafeltennisvereniging 't Gooi 1905 in Hilversum.

Ik vind het leuk binnen een kleinschalige vereniging te functioneren met andere mensen in dezelfde leeftijdscategorie, wat goed is voor lichaam en geest.
Mijn hobby's zijn o.a. fotografie, muziek in beeld en geluid o.a. Countrymusic, Nostalgie jaren '50, '60 en '70, André van Duin en andere komieken, Instrumentaal, James Last en Mark Knopfler. Ben verder een groot dierenliefhebber van Hond en Kat en houdt van de Natuur alles wat groeit en bloeit, waarvan de interesse van fotografie is voortgekomen.

Vriendelijke Sportgroeten Fred van Aggele


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!