Sponsors

Contributietarieven & info

CONTRIBUTIETARIEVEN, SEIZOEN 2021-2022

 

geboortejaar spelvorm tarief
2015 en later kabouters 85
2013 t/m 2014 6 x 6 op 1/4 veld 200
2012 6 x 6 op 1/4 veld 230
2010 t/m 2011 8x8 op 1/2 veld 230
2009  8x8 op 1/2 veld 290
2003 t/m 2008 11x11 op 1/1 veld 290
  Studenten (geboortejaren 2000 - 2002) 290
  Senioren (geboren vóór 2003) 340
  Veteranen/rinnen, voetbal moeders 115
  Trainingsleden 115
  Niet-spelende leden 65
  Donateurs 55
     
  Tennis (1 april 2022 t/m 31 maart 2023) 179
  Zomertennis Gooi leden (2 mnd zomerdtop) 32
     
  Tafeltennis (excl. competitie bijdrage) 83
  Dynamic tennis 83
     
  Niet in begrepen:  
   Jaarlijkse kledingbijdrage voetbal 0
  Inschrijfgeld nieuwe leden 15

(Oud-leden van ’t Gooi betalen geen inschrijfgeld als ze zich uiterlijk na 2 jaar weer aanmelden.)

Gezinskorting voor jeugdleden: bij 2 of meer kinderen uit één gezin: €10 korting per kind. De korting wordt in de contributie verrekend.

Part-time regeling voor spelers/speelsters van seniorenteams. Niet iedereen kan of wil elke week een wedstrijd spelen. Denk aan mensen met weekenddiensten, studenten, die in een ander deel van Nederland studeren, mantelzorgers, etc.

De spelregels zijn als volgt. Als je ziet aankomen, dat je minder dan de helft van het aantal wedstrijden kan spelen, moet je vóór 15 september aangeven dat je een beroep wilt doen op de part-time regeling en waarom. Dat doe je bij de Bestuurder Voetbal en natuurlijk licht je ook je coach en/of teamleider in. Je mag dan in het seizoen minder dan de helft van het aantal wedstrijden van je team spelen. Competitie, beker, oefenwedstrijden, invalbeurten bij andere teams tellen allemaal mee.

Je betaalt de normale contributie en aan het einde van het seizoen wordt gecontroleerd of je inderdaad minder dan de helft van het aantal wedstrijden hebt gespeeld. Dat gebeurt aan de hand van de wedstrijdformulieren. In dat geval krijg je de helft van de contributie (na aftrek van € 33 KNVB-afdracht) terug.

De regeling geldt niet voor spelers/speelsters van jeugdteams en selectieteams en evenmin voor veteranen en veterinnen.

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder/verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Veel gestelde vragen over de contributie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!