Alg. informatie - SC 't Gooi

Alg. informatie

Alg. informatie

SC 't Gooi is een sportvereniging van 115 jaar oud. Een bloeiende vereniging waar veel mensen van jong tot 'oud' met veel plezier komen om te sporten en te recreëren.

Al deze leden maken gebruik van de faciliteiten op het mooie Sportpark Berestein. 
Of het nu gaat om het voetbal, tafeltennis of tennis, alle leden wordt de gelegenheid geboden om hun geliefde sport te kunnen beoefenen.

Niet alleen de faciliteiten biedt de leden de gelegenheid om te sporten maar ook de aanwezige vrijwilligers zorgen ervoor dat een ieder spelplezier beleeft tijdens het sporten.

Bestuurders, commissie leden, trainers, leiders, de medewerkers achter de bar en op het wedstrijdsecretariaat, al deze mensen dragen, op vrijwillige basis, hun steentje bij aan de continuïteit van SC 't Gooi.

Vrijwilligers zijn ook het in het seizoen 2021-2022 hard nodig om de vereniging te kunnen 'draaien'. 
Het kopen van een kopje koffie, een brood kaas of een andere versnapering; het lijkt zo vanzelf sprekend. Niets gaat echter vanzelf .

In juni 2008 is er op de algemene leden vergadering gesproken en gestemd over de noodzaak om leden (ouders van minderjarigen) te verplichten om minimaal 1 x per jaar vrijwilligers werk te verrichten binnen SC 't Gooi.

Deze verplichting is ook opgenomen in het huishoudelijk reglement. Dat betekent dat ieder lid van de vereniging vrijwilligers werkzaamheden moet gaan verrichten.

Het motto 'ALLEEN KUN JE VEEL, MET VELEN VEEL MEER' is ook dit seizoen weer van toepassing.  Immers, vele handen maken licht werk !!!!

De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de horeca en het wedstrijdsecretariaat. Voor beide functies is een functie omschrijving aanwezig. U kunt uiteraard rekenen op de 'vaste' medewerkers die al jaren betrokken zijn bij de club.

Wij wensen u veel sportieve uren bij SC 't Gooi toe!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!