Facebook Toestaan Niet toestaan

Vrouwen 1 en Heren 1 Sc 't Gooi zetten de zegereeks voort

17 maart 2017 13:00

Afgelopen zaterdag 11 maart was de wedstrijd Vrouwen 1 tegen De Meer uit Amsterdam. Na de overwinning op Delta Sport, wachtte een volgende krachtmeting tegen De Meer, die in de onderste regionen bivakkeert.

Vrouwen 1 keek na zo'n 30 minuten tegen een 0-1 achterstand aan, die overigens binnen 5 minuten weer werd rechtgetrokken door Julia Hofman. Na rust kwam 't Gooi weer op achterstand maar ook die tegenslag werd snel door Emma van der Laan omgezet in 2-2. Het was Julia Hofman die in de 71ste minuut voor een voorsprong zorgde en Tess Linnekamp deed er nog een schepje bovenop in de 77ste minuut 4-2. In de 88ste minuut kwam de Meer nog op 4-3 hetgeen ook de eindstand werd. Met weer 3 punten op zak is Hercules de volgende tegenstander.  Zij staan op dit moment 5e in de poule met 24 punten uit 16 wedstrijden. 't Gooi speelt uit om 14:45 uur.

Heren 1 namen de 3 punten op zaterdag 11 maart ook mee naar huis. Tegen VIOD werd het 4-1 voor 't Gooi.  Op 18 maart is de kraker thuis tegen buur Olympia. Olympia staat 4e met 32 punten uit 16 wedstrijden. 't Gooi heeft 2 punten meer dus de winnaar gaat goede zaken doen. 't Gooi moet winnen wil ze de aansluiting behouden op de nummer 1 Cobu Boys en de nummer 2 (met een gelijk aantal punten) OSO. Cobu Boys ontvangt OSO .