Sponsors

SC 't Gooi JO12-1M en JO15-2M naar Spanje!

18 maart 2018 21:00


Met Pasen reizen 2 jeugdteams van SC 't Gooi af naar Spanje voor een internationaal toernooi. Niet zomaar een een internationaal toernooi, maar twee toptoernooien met befaamde topclubs. Onze JO15-2M reist af naar Madrid, waar deel wordt genomen aan de Madrid Football Cup. Onze JO12-1M neemt deel aan de Copa Jordi aan de Costa Brava.

Madrid Football Cup

Een toernooi voor meisjesteams onder 16 jaar uit heel Europa. Met onder andere deelname van FC Barcelona, Manchester City, Atlethico Madrid. Daar sta je als cluppie uit Hilversum tussen deze grote namen... Onze JO15-2M komt uit in de jongenscompetitie. Werd kampioen in het najaar en promoveerde naar de 2e klasse jongens. Een knappe prestatie. Mooi om je nu te meten op zo'n internationaal toernooi! Dit team staat olv Stephan van Buuren, John Berends, Tom Westerhuis en Danielle Hofman.

Dank sponsors!!

 


Volg JO15-2M
Volg Madrid Football CupCopa Jordi
Als enige meisjeteam neemt de JO12-1M olv eerste elftal-speelster Myrthe Kok en voetbalmoeder Jolanda Osendarp deel aan dit jongenstoernooi aan de Costa Brava. Geweldig. Natuurlijk gaan ze naast het voetballen tegen een Engels, Iers, Duits en Belgisch team, ook Camp Nou bezoeken. Om dit te bekostigen hebben de meiden diverse acties gehouden, waaronder een geweldige loterij georganiseerd door een sponsorcommissie bestaande uit ouders van het team. Super.

Dank sponsors!!Volg JO12-1M
Volg Copa Jordi

Geweldig speelsters en kader! Geniet van deze geweldige ervaring en houdt ons op de hoogte! Ontzettend veel succes en plezier!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!