M.C. (Mike) van der Ploeg

Accommodatie

Onbekend

Ter Leede2 - SctGooi.
Vandaag dan de derde wedstrijd tegen het eveneens nog ongeslagen Ter Leede2. In de eerste helft gebeurde er maar bijzonder weinig voor beide doelen. Wij kwamen achterin totaal niet in gevaar. Tot minuut 22.  Julia Hofman stoomde op van eigen helft, daarbij alles en iedereen achter zich latend, er volgde een afgemeten voorzet op de mee opgekomen Lotte Smit, die de bal vervolgens binnenschoot;0-1. De rust kwam met de 0-1 voorsprong. In de rust verving Emma van der Laan Lotte Smit. In de tweede helft begon Ter Leede gelijk druk te zetten, zonder echt gevaarlijk te worden. Een paar schoten van Ter Leede gingen naast het doel. Een geblokt schot van Ter Leede eindigde in de handen van keepster Lisette Houthuijzen. De storm van Ter Leede begon een beetje te luwen,en bij de tegenstoten kwamen wij er zeer gevaarlijk uit en kregen daarbij kansen op 0-2. Een pass van Emma van der Laan bereikt Anouk te Nuyl, maar een redding van de keepster van Ter Leede voorkomt dat het schot van Anouk in het doel belant. Even later een redding van keepster Lisette Houthuijzen op een inzet van Ter Leede. Emma van der Laan brak door en wordt getorpedeerd. Naar mijn mening een rode kaart. De scheidsrechter houdt het bij geel. De daaropvolgende vrije trap van Britt Kettenburg eindigt via een verdedigster van Ter Leede in een hoekschop. Een inzet van Renee Gros uit een corner van Julia Hofman belant in handen van de keepster van Ter Leede. Een pass van Emma van der Laan bereikt Esmee Budike, maar met een goede redding voorkomt de keepster van Ter Leede dat het schot van Esmee in het doel belant. Een kopbal van Esmee Budike uit een corner van Julia Hofman komt in handen van de keepster. Een aktie van Anouk te Nuyl eindigt naast het doel.Een schot van Anouk te Nuyl uit een pass van Julia Hofman komt in de handen van de keepster van Ter Leede terecht. Dan komt de fatale 90e minuut. Een overtreding van Fleur Breyer in de 16 wordt bestraft met een strafschop. Deze wordt feilloos binnengeschoten;1-1. Even later komt Julia Hofman uit een pass van Emma van der Laan vrij voor de keepster van Ter Leede, het schot van Julia gaat naast het doel. Dan denk je, het eindigt in 1-1, maar diep in blessuretijd krijgen we een volkomen onterechte vrije trap tegen. Daaruit scoort Ter Leede de 2-1. We hebben in deze wedstrijd niks weggegeven, kregen zelf de beste kansen op 0 - 2, tot de fatale laatste minuten. Maar ook dat is voetbal. Soms zit het mee,soms zit het tegen. De inzet was weer geweldig, er is keihard gewerkt tot de laatste seconde. Het geeft mij een optimistisch gevoel voor het verdere verloop van de competitie.
Volgende week zaterdag spelen we om 15.00 uur thuis tegen CSW.