Raadhuislaan 12
1613KR
GROOTEBROEK
tel. 0228-515439

De laatste wedstrijd van het kalenderjaar en wel met een bijzondere delegatie aan vrouwkracht. Naomi, Manon, Leah, Myrthe en Tamkien van vrouwen 1 en Faye van MO20, maar ook Priscilla van de Veterinnen kwamen ons versterken. Hierdoor konden de afwezige dames zonder schuldgevoelens het weekend in. Wie waren er dan wel van ons huidige team? Goede vraag. Het waren onze stabiele verdedigers: Natasja, Priscilla, Jamiley en Bianca, maar ook Mieke, Iris, Olga en Melissa waren van de partij. Met deze 15 dames zouden we de strijd aangaan. Gelukkig zat alles mee toen wij om de onpraktische tijd van 17.00 uur mochten aantreden. Iedereen was op tijd en het was dit keer droog en zelfs aan de warme kant voor de tijd van het jaar. Ondanks het feit dat we als team mogelijk niet ontzettend goed op elkaar ingespeeld waren, had iedereen goede zin in een lekker potje voetbal.

Over de wedstrijd zelf valt niet heel veel te vertellen. We kwamen moeilijk tot goede kansen en onze tegenstander scoorde wel in de eerste helft. In de tweede helft hanteerden ze dezelfde tactiek die wij normaal gesproken ook hanteren. Een diepe bal en de snelheid van hun spitsen was ons te machtig. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 3-0 stand.

Waar ik nog wel graag even over wil uitweiden is het volgende: Hoe langer de wedstrijd duurde hoe heviger de strijd werd, en dat doet een coach deugd. De beleving en felheid groeide, ook na de 3-0 op het scorebord. Een geweldige inzet tot de laatste minuut waarvoor ik jullie allemaal graag wil complimenteren.

Priscilla had haar geheel eigen reden om op goal te staan deze middag. Zo bleek een botox behandeling voor haar te kostbaar en wist ze op een andere manier haar lippen te vergroten. Ze was bereid de pijnlijke rekening te betalen, maar het mag gezegd: na de wedstrijd zou Lil’Kleine haar ongetwijfeld mee uit hebben gevraagd als hij in de buurt geweest was.

Bianca wilde het jaar 2023 ook niet zonder vuurwerk afsluiten. Zij besloot tot een harde doch nuttige overtreding en het ontbreken van een vriendelijk handje resulteerde in een geagiteerde scheidsrechter die haar met geel de 10 minuten afkoeling instuurde. De eerste kaart in decennia voor Bianca en dat mag worden gevierd. Soortgelijke overtredingen aan de andere zijde werden bestraft met enkel een vrije trap, maar ja, je wil toch ook iets hebben om over te morren in de kleedkamer. Dank daarvoor scheids!foto_3.png

Dames ik was erg content met jullie inzet en wil jullie daarvoor bedanken. Op naar de volgende helft van het jaar. Geniet van de winterstop, kom tot rust, geef je lichaam voldoende hersteltijd en dan kijk ik alvast enorm uit naar 2024 waarin we ongetwijfeld een fantastische tijd met elkaar gaan beleven!