Informatie Halloween 2023 - SC 't Gooi

Informatie Halloween 2023

Informatie Halloween 2023

Op zaterdag 21 & 22 oktober 2023 organiseren wij het Halloween Gooikamp. De laatste keer dat we iets soortgelijks organiseerden was in 2016. Dat was een daverend succes. Om organisatorische reden en zeker ook ivm corona hebben we het even niet meer kunnen organiseren, maar dit jaar gaan we er weer een feest voor de kids van maken.
Het hele weekeinde staat in het teken van Halloween, ...griezelen en griebelen dus. Daarbij valt te denken aan voetbalspelletjes in Hallowen sfeer en op zaterdagavond een heuze spooktocht over het terrein van 't GOOI. In 2016 was het hilarisch. 

Als de kleintjes uiterlijk om 11 uur naar bed gaan, hebben we voor de wat oudere kids een hele fijne horrorfilm. Kruip maar dicht tegen elkaar aan!  Op zondag is er voor iedereen een horror ontbijt en daarna gaan we weer van alles doen met de bal. Uiteraard hebben we ook een griezelig lekkere lunch en rond een uur of 3 is het Gooikamp dan ten einde.

Op zaterdag om 19 uur gaan we allemaal verzamelen en dan gaan alle crea bea's iets heel griezeligs maken. Om  20:30  start de spooktocht en met een beetje geluk ben je om een uur of 10 heelhuids terug en moet je bijkomen van wat je allemaal hebt gezien.
Oh ja het zou heel leuk zijn als je zelf ook een Halloween pakje aantrekt, al is het alleen al om iederen gelijk maar even af te schrikken. Voor de leukste creatie hebben we wel een prijs in het verschiet.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!