Sponsors

Trainers/sters gezocht! M/V Iets voor jou?

14 december 2021 12:30


We hebben een prachtige groep trainers, trainsters (van jong tot oud, beginners tot zeer ervaren), die zich met veel enthousiasme en kunde inzetten voor zijn of haar team. Ook fijn de bereidheid om in te vallen bij andere teams. Maar een vaste trainer/ster is helemaal fijn voor deze spelers en speelsters. Lijkt het je heel leuk om een team of wellicht meerdere teams te trainen, .... laat het ons dan weten!!

We hebben de volgende vacatures:

Trainer/trainster Voetbalmoeders / 30+2
Deze groep traint elke donderdagavond. Een mooie groep vrouwen. Moeders en geen moeders, die graag heerlijk een balletje trappen met elkaar en zich willen ontwikkelen. Gevolgd na de training door de derde helft. De 30+2 traint op de dinsdagavond. En kunnen ook een trainer/trainster gebruiken, die hun stapje verder brengt. Zij voetballen in najaarsreeks toernooien op de vrijdagavond. 
WhatsApp_Image_2021-12-12_at_09.25.09.jpeg

Trainer/trainster MO17-4
Deze groep meiden, trainen op de dinsdag en donderdag van. De meeste meiden spelen vanaf de kleintjes bij onze club. Ze werden getraind door Vienne Janssen en laatste tijd door eerste elftal speelster Gigi van Deuren. Voor haar komt er een droom uit. Zij is net vertrokken naar Italië. Waar ze prof wordt in de zaal. Een droom. Daarom zijn we op zoek naar een vervanger voor deze kanjers. 

Trainer/trainster Kabouters 2
De allerjongste spelers en speelsters van onze club, trainen op de woensdagavond en zaterdagochtend. Voor de zaterdagochtend training van 9.00 tot 9.45 uur, zoeken we versterking voor deze enthousiaste beginnende groep kinderen. Van tikkertje met de bal, tot slalommen. De kanjers zullen je dankbaar zijn. 

Heb je interesse, wil je meer informatie of heb je een tip? Beginnende en ervaren trainers, trainsters zijn van harte welkom. Van junior, tot senior. Ook zijn er mogelijkheden voor een opleiding. En zorgen we voor begeleiding vanuit onze club. Neem contact op voor de mogelijkheden met bestuurslid voetballen, ai, Jolanda Osendarp, 06 51566524 of stuur een mail met al jouw relevante informatie naar
tc@sc-tgooi.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!