Sponsors

De Grote Club Actie,... verbouwing kleedkamers van start

8 januari 2022 23:15


Afgelopen zaterdag 8 januari, werd een vette cheque van € 4.071,60 overhandigd aan Bibeane van Buuren, bestuurslid accommodatie. De cheque werd overhandigd door Priscilla van Lint, die vorig jaar de kar trok van De Grote Club Actie. De inzet van alle (jeugd)teams, die uiteindelijk de loten verkochten, hebben de club dus geen windeieren gelegd. Onze welbekende Club Van 50, deed ook een duit in de zak en completeerde de eindopbrengst met een donatie zodat er een te besteden totaal bedrag is van € 5.200. Dit mooie moment was gelijk het startschot voor een pittige verbouwing van de kleedkamers en om de toiletten onder handen te nemen.

IMG20220108142952.jpg
Links: Priscilla van Lint Rechts: Bibeane van Buuren

Een mooi moment dat gelijk ook het startschot werd voor de daadwerkelijke verbouwing. Door maar liefst 20 man, die overigens normaal op zaterdag een balletje trappen, werd de ruimte van de kleedkamers omgebouwd tot ware bouwlocatie en begon de sloop van alle kleedkamerdeuren en sponningen, incluis de kleedkamers van de scheidsrechters. Het gekletter van voetbalschoenen werd vervangen door geluid van drilboren, sloophamers en vonkende haakse slijpers. In plaats van het gebruikelijke zand en gras, nu stof en puin op de vloer.

WhatsApp_Image_2022-01-08_at_14.30.57_1.jpegWhatsApp_Image_2022-01-08_at_14.31.15.jpeg

Vanuit een van de kleedkamers schalde uit een steigeraudiosetje vette mannenmuziek. Om de bouwlocatie nog maar even wat completer te maken, zullen we maar zeggen. We zagen zelfs onze kersverse penningmeester G. Aalbers de helpende hand bieden, ... om maar even aan te geven dat de actiebereidheid bij de mannen groot was en het moreel wellicht zelfs nog groter.
Behalve nieuwe deuren en deurposten, worden alle doucheruimtes voorzien van nieuwe douchekoppen en er wordt verlichting opgehangen voorzien van energie vriendelijke sensoren die de verlichting automatisch aan en uit doen gaan.  

Naast alle kleedkamers worden ook de toiletten in de hal opgeknapt.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!