Sponsors

Stagiaires Niek en Martijn (JO17-1)

18 maart 2018 9:00


Twee spelers van 't Gooi, Niek Godefrooy en Martijn Jonkers, beide spelend in de JO17-1, olv Guus Cramer, lopen stage bij SC 't Gooi. Niek loopt vanaf het begin van het seizoen stage bij de MO13-2 en MO13-3. Martijn loopt stage vanaf de winterstop bij de JO8-2G.

Geweldig om te zien hoe deze jongens het doen en zich ontwikkelen.
De kinderen zijn dol op ze!

Niek stelt zich voor:
Ik speel al bij 't Gooi sinds mijn 6e, Ik speel nu bij de jongens 017- 1 en zit op het ARHC in 4 mavo, Ik heb een extra sport en bewegen vak gekozen '' lo2'' . Ik vind het leuk om training te geven aan meiden van de MO13-2 en -3,of wie dan ook! Om ze beter te maken op voetballend gebied, De waardering die je hiervoor terugkrijgt blijft heel bijzonder!! Altijd gezellig op het voetbalveld!, niet altijd! meestal wel...

Martijn stelt zich voor:
Hallo voetballers! Ik ben Martijn Jonkers. Ik zit in 4 mavo en heb het vak Lichamelijke opvoeding 2 gekozen. Hierbij moet ik 29 uur stage lopen bij een sportvereniging. Ik mag jullie trainingen komen ondersteunen! Ik zit zelf ook op voetbal bij Sc 't Gooi in het team Jo17 1. Dus ik hoop jullie ook wat van mijn vaardigheden aan te kunnen leren.Dank, heren! Veel succes en plezier met je stage!

   

Links Niek en rechts Martijn.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!