Sponsors

De Voetbalmoeders in competitie! Vrijdag 6 april spelen ze thuis

4 april 2018 23:45


Na vele trainingen en wat oefenwedstrijd/toernooien zijn de Voetbalmoeders olv. Dennis te Nuijl mee gaan doen met de 35+ competitie! En hoe. Vrijdag 23 maart maakten ze hun debuut en pakten gelijk een knappe gelijkspel tegen Huizen en een overwinning tegen CSW.

Trots op dit nieuwe team bij 't Gooi. Dit is maar liefst het 3e team dat in de winterstop is gestart. Al eerder begonnen de JO8-2G en JO9-3G aan de voorjaarscompetitie.

Vrijdag 6 april zijn onze 35+ 1 (Veterinnen) en 35+2 (Voetbalmoeders) thuis te bewonderen. Om 20.00 uur starten de eerste wedstrijden. Met om 21.40 uur de laatste wedstrijden. Met daarna natuurlijk een geweldige derde helft. Dat mag je niet missen.

Welke ploegen komen in actie vrijdag 6 april? SC ‘t Gooi, Victoria, HSV'69, Desto, Huizen, CSW, Faja Lobi KDS, Loosdrecht.

Noteer verder alvast vrijdag 11 mei, dan is het Voetbalmoeder Prosecco Toernooi. Voor de derde keer wordt op de vrijdag vóór Moederdag het ‘Voetbalmoeder Prosecco toernooi’ georganiseerd. Een voetbaltoernooi voor vrouwen met en zonder voetbalervaring. Meer dan 200 vrouwen komen op 11 mei 2018 samen om een leuk toegankelijk toernooi te spelen met een derde helft met kaasplankjes, prosecco, zang en de voetbalschoenen ruilen ze in voor dansschoenen. Het toernooi is inmiddels zo populair dat er een wachtlijst is voor deelname.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!