Sponsors

Open trainingen! Ook voetballen tegen Feyenoord, Ajax en Malta?

22 april 2018 16:15


SC 't Gooi zoekt talentvolle en ambitieuze meiden! Dit seizoen hebben de teams oa. gespeeld tegen Ajax, het nationale team van Malta, Borussia Mönchengladbach., Manchester City en Real Madrid. De KNVB start komend seizoen een (semi-)landelijke divisie voor meiden onder de 17 (geboortejaar 2002 en 2003). SC 't Gooi heeft zich aangemeld voor deze competitie, met oa deelname van Feyenoord en Excelsior.

Deze topklasse is een mooie uitdaging om met onze getalenteerde meiden mee te doen op het hoogste niveau in Nederland. Hier kunnen zij met plezier nog beter te leren voetballen. Spelen tegen de beste amateurverenigingen en mogelijk zelfs profclubs is voor velen een droom. Voor dit onder 17-team en onze andere selecties zijn we op zoek naar ambitieuze speelsters uit de regio 't Gooi. De jongste eerste meisjesteams spelen tegen jongens. De oudere meiden spelen hoofdklasse of op landelijk nivo. Sinds vijf jaar werkt SC 't Gooi ook samen met Ajax vrouwen.

Heb je de ambitie om op een hoger niveau te voetballen? (Senioren t/m geboortejaar 2008). Meld je dan aan voor de open trainingen op dinsdag 1, 8 en 15 mei 2018. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar voetballen@sc-tgooi.nl 

Deze trainingen vinden plaats bij SC 't Gooi, Kininelaantje 9, 1216 BZ Hilversum. Je krijgt een ontvangst bevestiging, hoelaat je verwacht wordt.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!