Taberna 'SAMEN' verder als sponsor Man Of The Match - SC 't Gooi

Taberna 'SAMEN' verder als sponsor Man Of The Match

Taberna 'SAMEN' verder als sponsor Man Of The Match

20 april 2020 20:15


Met veel plezier kunnen wij mededelen dat onze sponsor van 'Man Of The Match', Taberna Samen ook in het seizoen 2020-2021 aan de club verbonden blijft.
Dus ook in het nieuwe seizoen zal de beste speler van Mannen 1 die verkozen wordt door een deskundige jury weer een diner bon ontvangen van dit sfeervolle Spaanse Tapas restaurant aan de Leeuwenstraat in Hilversum.

Reactie van eigenaar Sonny Cecilia Vonk; “het huidige seizoen is op een bizarre manier geëindigd. Mede daardoor willen wij absoluut het komende seizoen onze sponsoring voortzetten. Bovendien vinden wij het heel leuk om te doen en merken wij dat steeds meer mensen de weg naar ons restaurant en ook onze gezellige bar weten te vinden. Laten we hopen dat dit snel weer het geval kan zijn en wij zoveel mogelijk leden en supporters van SC ’t GOOI welkom mogen heten. Wij blijven in ieder geval graag verbonden aan de club! Ik hoop in het nieuwe seizoen ook eens bij wedstrijden van het eerste aanwezig te kunnen zijn”.

Samen.jpg

Het spreekt voor zich dat wij zeer blij zijn met deze voortzetting van samenwerking en willen eigenaren Sonny en Sam hier hartelijk voor bedanken.

Daarnaast zijn wij zeer verheugd dat ook Bloembinderij Mulder uit Huizen in het nieuwe seizoen zijn bijdrage blijft leveren doormiddel van het beschikbaar stellen van een prachtig boeket voor de Man of The Match.

De familie Mulder willen wij dan ook heel hartelijk danken voor de verlenging van dit prachtige gebaar!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!