Sponsors

CORONA MAATREGELEN SC 't GOOI COMPLEX

3 juni 2021 13:15


Vanaf zaterdag 5 juni gaat de RegioCup competitie van start. De start van deze competitie leunt nog steeds op de coronamaatregelen zoals die gelden op advies van Overheid, Gemeente Hilversum, KNVB en NOC/NSF. Wij hebben onze coronamaatregelen per 3 juni 2021 aangepast. Wij verzoeken thuis spelende teams én bezoekende clubs notie te nemen van de maatregelen. Ze kunnen namelijk afwijken van de KNVB richtlijnen maar ook afwijken van de maatregelen bij andere clubs.

CORONA MAATREGELEN SC 't GOOI COMPLEX
(update 3 JUNI 2021
)

ALGEMENE INFORMATIE:
In het kader van het coronavirus hopen wij er goed aan te doen u te informeren over de maatregelen die op het complex van SC 't Gooi  gelden. Zodoende willen wij duidelijkheid - maar ook begrip creëren voor de door ons, op advies van Overheid, Gemeente Hilversum, KNVB, en NOC/NSF genomen maatregelen, om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Het devies is en blijft; houd 1,5 meter afstand tot elkaar,  was regelmatig uw handen en laat uw contactgegevens achter.

Het is helaas alleen voor teams én kader die moeten trainen of een wedstrijd moeten spelen toegestaan om het complex te betreden. 
Het gehele complex is vanwege de coronamaatregelen voor bezoekers gesloten. De kantine is geopend voor op het complex aanwezige personen. Wij mogen in de kantine maximaal 50 personen toelaten, met in achtneming van de 1,5 meter afstand van elkaar. Aanwezige personen moeten als ze de kantine betreden een mondkap op. Zittend aan een tafel en buiten op het terras mag de mondkap af. Ook op het terras mogen maximaal 50 personen, zittend aan een tafel. Buiten dienen alle personen die geen wedstrijd spelen de 1,5 meter te respecteren. Het staat een ieder vrij een mondkap al dan niet te dragen. 

Thuisspelende SC 't Gooi teams i.v.m.  de RegioCup:
Het complex is alleen toegankelijk voor spelers en kader die een wedstrijd moeten spelen. Toeschouwers (publiek) mogen het complex niet betreden. Het is maximaal 5 begeleiders van spelers toegestaan het complex te betreden en naar de wedstrijd te kijken!
De kleedkamers zijn voor vanaf JO/MO13 beschikbaar, echter is het niet mogelijk om te douchen i. v. m. de kans op legionella besmetting. Na afloop van de wedstrijd, het complex zo snel mogelijk verlaten en thuis douchen. 

Uitspelende SC 't Gooi teams i.v.m.  de RegioCup:
Wij adviseren de leiders van onze Gooi teams, daags voordat ze de uitclub gaan bezoeken zich op de hoogte te stellen van hun maatregelen; Zijn er kleedkamers?.. kun je douchen? en hoeveel begeleiders worden toegelaten?
Het is begeleiders van spelers toegestaan, het complex waar je uit speelt, te betreden en te kijken naar de wedstrijd. Zij worden niet gezien als toeschouwers. LET OP ! Clubs kunnen hier van afwijken of er een maximum aan verbinden! Er zijn clubs die alle publiek weert!

Bezoekende clubs aan SC 't Gooi i.v.m. de RegioClub:
Het complex is alleen toegankelijk voor spelers en kader die een wedstrijd moeten spelen tegen een team van SC 't Gooi. Het is maximaal 5 begeleiders van spelers toegestaan het complex te betreden en naar de wedstrijd te kijken!
De kleedkamers zijn voor vanaf JO/MO13 beschikbaar, echter is het niet mogelijk om te douchen i.v.m. De kans op legionella besmetting. Na afloop van de wedstrijd, het complex zo snel mogelijk verlaten en thuis douchen. 

Meldt u bij ons wedstrijdsecretariaat via ingang complex (gebouw) , 1e deur rechts. Daar krijgt u uw kleedkamer toegewezen. Als u vragen heeft kunt u zich tot hen wenden.


Is men uitgespeeld, dan moet iedere speler 1,5 meter afstand aanhouden tot anderen, omdat men vóór én na een wedstrijd als publiek wordt gezien! De uitzondering van de 1,5 meter regel, geldt alleen op het speelveld tijdens de wedstrijd!
Voor alle teams geldt; Na de wedstrijd direct het complex verlaten en thuis douchen! 

Algemene regels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan:
Het algemene protocol, 'Algemeen protocol verantwoord sporten', behelst de volgende basisregels:

  • Bij klachten: je bent verkouden, je hebt koorts of je voelt je niet lekker, blijf dan thuis
    en laat je testen. Ook als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest, blijf dan thuis. 
  • Houd op ons complex 1,5 meter afstand tot anderen
  • Was en/of desinfecteer regelmatig je handen
  • Hoest en/of nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes

Ondanks alle maatregelen, die hopelijk positief bijdragen aan uw en onze gezondheid, hopen wij toch dat u een prettig verblijf zult hebben op het complex van SC 't Gooi!

Link: Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport! Opgesteld door de Rijksoverheid.
LET OP! Clubs kunnen afwijken van de maatregelen. Raadpleeg de site van de club waar je moet spelen of kijk in de Wedstrijd App of de desbetreffende club hun maatregelen communiceert! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!