Sponsors

DE AMATEURVOETBAL LOTERIJ

27 juni 2021 20:30


Helaas is informatie over 'De Amateurvoetbal loterij' bij SC 't Gooi niet tijdig binnengekomen. Dan hadden we jullie hier ongetwijfeld van op de hoogte gebracht. Toch willen we jullie informatie over de loterij niet onthouden. Wellicht dat er nog wat loten zullen worden verkocht. SC 't Gooi steunen en met je vrienden of vriendinnen een wedstrijd bezoeken van het Nederlands Elftal, de Oranjeleeuwinnen of Jong Oranje? Welke voetballiefhebber wil dat nu niet? Op zaterdag 12 juni is de Amateurvoetbal loterij van start gegaan. De loterij om de amateurvoetbal verenigingen te ondersteunen in deze lastige tijd. Lees er meer over!

Hoe werkt het?
Het is heel simpel, je koopt een digitaal lot op www.amateurvoetballoterij.nl, geeft aan welke vereniging je wil steunen en maakt ook nog eens kans op mooie prijzen!

  •  Loten zijn van 12 juni t/m 12 juli te koop via www.amateurvoetballoterij.nl
  •  Een lot kost slechts € 2,50
  •  De hoofdprijs is €5.000,- voor jou én €5.000,- voor SC 't Gooi!
  •  Je maakt kans op tickets voor wedstrijden van het Nederlands Elftal, Jong Oranje en de   OranjeLeeuwinnen, deelname aan de KNVB Voetbalkampen in de herfstvakantie, een KNVB Voetbalfestivals bij jouw club, een rondleiding incl. footgolf op de KNVB Campus  en een materialenpakket voor jouw team.
  •  Door het kopen van een lot op de specifieke actiepagina van jouw amateurvereniging,  steun je jouw vereniging!
  •  Van alle verkochte loten van jouw vereniging, gaat 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de vereniging!
  •  Voor het best verkopende team hebben we 15 x een Sport2000 cadeaubon t.w.v. 10
     euro.

Trekking Amateurvoetbal loterij
Op 12 juli is de trekking en worden de prijswinnaars én natuurlijk de totale opbrengst voor jouw vereniging bekend gemaakt.

Via de link kun je loten kopen:
https://www.amateurvoetballoterij.nl/

 

 

 

Bron: KNVB
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!