Sponsors

MO15-1 derde op het NK

5 juli 2021 12:15


De MO15-1 heeft een mooie 3e plek veroverd op het VTT NK, in een poule van 4 landelijke winnaars met o.a. Buitenveldert. Een aantal blessures en niet fitte spelers maakte het voor de MO15-1 een loodzware opgave om in de poule mee te kunnen draaien. Ondanks dat velen dachten dat Buitenveldert wel met de cup naar huis zou gaan, was het de 'voetbalsterschool Woezik' die de grote prijs naar Wijchen meenam. Het eerste vrouwenteam van Woezik speelt al een jaar of 3 in de topklasse!

teamfoto.jpg

De deelnemende teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Zo nu en dan lieten de meiden van de MO15-1 goed voetbal zien. De eerste wedstrijd tegen Woezik verloren de meiden helaas. Ook Buitenveldveldert trok de wedstrijd naar zich toe en tegen DSO speelden de meiden in de poulewedstrijd gelijk. De nummers 1 en 2 speelden om de titel en de nummers 3 en 4 speelden om de derde plaats, die uit eindelijk met een mooie 2-0 overwinning naar onze meiden ging.

In de laatste wedstrijd liep een Anouk een ogenschijnlijk zware blessure op. Of de blessure inderdaad ernstig is, zal onderzoek nog moeten uitwijzen.

Anouk namens al je medespelers, kader en meegereisde supporters heel veel sterkte met het herstel!

Ook Sacha die vanwege een blessure niet kon spelen en Mirthe die een blessure aan haar knie heeft, .... beterschap.

Volgens Stephen van Buuren, trainer van de MO15-1, was het een zware dag met wat blessures en een aantal spelers die niet helemaal fit waren. 'Ik ben supertrots op de meiden. Het ging niet echt lekker vandaag, we zaten er niet goed in. De vermoeidheid, gebrek aan ritme en zelfvertrouwen was vandaag goed te zien" aldus Stephan.

'Maar als je dan ondanks dat alles, toch nog gelijkwaardig bent aan je tegenstanders, ... waarbij we bij vlagen voetballend gewoon beter waren, zegt dat genoeg over de potentie van het team. De laatste wedstrijd hebben ze hun rug gerecht en er nog een mooie overwinning uitgesleept. Superknap en een fantastische mentaliteit .
Ze zijn voor mij allemaal winaars. Ook hun ouders waren in grote getale aanwezig. Die kunnen na een zeer moeilijk seizoen zonder wedstrijden, waar er vooral heel hard getraind is, alleen maar trots ze zijn.'

teamfoto2.jpg

 De 'peptalk'

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!