Sponsors

Wie is vandaag de balsponsor?

29 september 2021 8:45


Als team kun je inkomsten genereren door balsponsors aan te trekken. Menigeen denkt dat het alleen is weggelegd voor de standaard selectie teams, maar eigenlijk kan ieder team zoiets wel opzetten. Kijk in je omgeving naar bedrijven, ... of misschien werkt pa, ma of opa/oma wel bij een instantie of hebben ze een eigen bedrijf die het leuk vindt om een keer balsponsor te zijn. Zet jullie handtekeningen op de (ingekochte) bal, geef het een bloemetje, een fotomomentje met het team en geef hen de bal mee naar huis. Ook tenue sponsoring is natuurlijk mogelijk, tas, trainingspak of je bidon. Op dit moment zijn er een paar teams activiteiten aan het ontplooien, mede omdat ze dit seizoen voor een trainingskamp of een toernooi naar het buitenland gaan. Daar zijn hoge kosten mee gemoeid. Om die te dekken, is activiteiten organiseren heel belangrijk.

Er zijn shirts, complete tenues, trainingspakken en tassen waar reclame op gedrukt kan worden. Voor de grote en kleine portemonnee zijn er dus best mogelijkheden

Als jij met je team op zoek bent naar sponsoring, want je wilt meedoen aan toernooien in het buitenland of je wilt een compleet gesponsord tenue met alles erop en eraan, kijk dan of er mogelijkheden zijn binnen je eigen team. Wat kun je ontplooien aan activiteiten, of zijn er bedrijven of ondernemers binnen je eigen kring die wellicht jullie willen helpen. Maar, .... kijk eerst wat je wilt en informeer bij SC 't Gooi wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn als iemand bijvoorbeeld een compleet tenue wil sponsoren. 
Wil je een keer in het buitenland een toernooi spelen, kijk dan even op deze website; https://www.euro-sportring.com/nl. Voor selectieteams een interessante mogelijkheid. Op deze site vind je veel internationale toernooien, dicht bij huis of eventjes vliegen. Je kunt informeren wat de kosten zijn op basis waarvan je dan kunt bepalen of zoiets haalbaar voor jullie is.

Een andere site is deze: https://youngtalentsgroup.com/nl/page/about
Meedoen aan (buitenland) toernooien/trainingskampen met verblijf voor een paar dagen is eigenlijk alleen te realiseren als je door middel van het organiseren van activiteiten geld ophaalt voor je team. Denk daarbij aan een loterij, oliebollen bakken, auto's wassen, sponsorloop, .... bedenk het maar! Ouders die meegaan,  bekostigen dit vaak zelf en weten ook vaak met elkaar wel het verblijf te regelen. Altijd leuk om te doen en je doet er heel veel ervaring mee op!

Binnen SC 't Gooi lopen velen die ervaring hebben met buitenlandtoernooien, hoe je dit aanpakt en op welke wijze je dit kunt bekostigen.

Wil je informatie over sponsoring, stuur dan even een mail naar sponsoring@sc-tgooi.nl
Wil je informatie over buitenlandreizen en hoe je dat aan kunt pakken, mail dan even naar info@sc-tgooi.nl en wij zorgen dat jouw verzoek om informatie op de juiste plek terecht komt.

Allemaal activiteiten die zorgen voor verbinding, teambuilding en natuurlijk heel veel plezier! 

Heel veel succes.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!