Sponsors

Wie houdt de teampagina bij?

5 oktober 2021 18:45

Humphrey Saalberg

Op de website heeft elk team nu een eigen omgeving waarin het mogelijk is (wedstrijd)foto's en wedstrijdverslagen te plaatsen. De wedstrijdgegevens en de uitslag worden automatisch gegenereerd. Het enige wat je hoeft te doen is het wedstrijdverslag en de foto's plaatsen als je die hebt. Als je alle spelers uit het team wilt voorzien van een foto, dan is dat ook mogelijk. Helaas kun je dat niet zelf maar de webredactie kan daar wel een handje in helpen. Als je teammanager bent van je team dan kun je het ook doen via de wedstrijd app (voetbal.nl).

Bij alle teampagina's staan de wedstrijden voor de komende tijd vermeld, de ranglijst en de competitie, de standen en de uitslagen. Een schat aan informatie! Als je dus iets wilt weten over de wedstrijden, de ranglijst en de uitslagen, ga dan naar jouw teampagina.

Wij stellen het bijzonder op prijs als er teamleden zijn of leden van het kader of handige ouders, die de teampagina willen bijhouden. Je hoeft het niet in je eentje te doen dat kunnen meerdere doen. In het kader van betrokkenheid misschien wel leuk als meerdere personen dit doen. Foto's, filmpjes, gif files, wat je maar wil.

We helpen je heel graag op weg om er iets moois van te maken.
Geïnteresseerd? Stuur even een mailtje naar webredactie@sc-tgooi.nl en dan gaan we er wat moois van maken! Van ons krijg je inloggegevens en eventueel support!!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!