Sponsors

De grote clubactie

7 oktober 2021 20:15


De Grote Clubactie is van start gegaan! De eerste teams hebben inmiddels de verkoopboekjes in hun bezit en die zullen snel aan de spelers worden gegeven. Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is investering in en financiering van een opfrisbeurt voor de toiletgroepen en de kleedkamers. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kunnen de verkopende teams ook te gekke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij gaan er van uit dat ieder jeugdteam meedoet. We werken met verkoopboekjes; iedere speelster of speler ontvangt een eigen verkoopboekje waarin 24 loten zitten.

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invul vak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.

Net zoals in het veld vormen de speelsters en spelers een team, namelijk hun eigen team !! Jullie hebben gegarandeerd prijs!!! Van de opbrengst van de verkochte loten van je team krijg je 15% gestort in je teampot, te besteden aan een patatje in de kantine, een warmloopshirt, een geweldig team-uitje of een voetbalclinic !!!!! Dat is geheel aan jullie…

Daarnaast is er per week een prijs te verdienen, te denken valt aan een mini shirtje voor in de auto, een mok, een pet of een hoodie.

NB: er zal rekening worden gehouden met aantallen speelsters/spelers bij pupillen en juniorenteams (groot/klein veld).

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2021 is al gestart maar loopt door tot medio november 2021.  Je kunt direct starten met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd uit respect nog altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Gebruik het verkoopboekje:  Vraag kopers dan zoveel mogelijk online (via QR code) loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

NB: er komen nog uitgebreide instructies en video’s voor de teams/loten verkopers.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij je team coördinator GCA . Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Je team coördinator  kan jou een nieuw boekje geven. Kun je loten verder middels de QR code verkopen mag dat ook. Refresh op de socials regelmatig je vraag zodat mensen tot het laatst in de mogelijkheid zijn om loten te kopen.

Win gave prijzen
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

Behalve de genoemde extra teamprijzen zijn er vanuit de GCA ook voor de verkopers mooie prijzen beschikbaar (zie achterzijde verkoopboekje)

Tip!
Vertel lotenkopers wat jullie clubdoel is. Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed. Ons doel van de Grote Clubactie 2021 is financiering van en extra investering in het opfrissen van de kleedkamers en de toiletgroepen.

Wij wensen jullie  team heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jullie inzet is goud waard!

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met Contact Priscilla van Lint, coordinator Grote Club Actie op nr.: 06 46088897

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!