Sponsors

CLUB VAN 50 Nieuwsflash

26 oktober 2021 22:00


Beste Leden van de Club van 50
Onze laatste nieuwsbrief hebben jullie al weer een tijdje geleden ontvangen, maar dat had ook alles te maken met het ook vorig seizoen helaas voortijdig beëindigen van de amateur competities. Maar nu is er gelukkig weer sprake van een normale competitie; er wordt weer zaterdags gevoetbald; de kantine is weer open (wel conform horeca bepalingen met QR code etc.) dus ook het verenigingsleven is weer aan het opbloeien. De club is goed door de Corona periode heen gekomen; ook financieel natuurlijk weer ondersteund door jullie lidmaatschap van de Club van 50 !!! Dank daarvoor.

Club_van_50-3.jpg

Bestedingen 2019/2020/2021:

De afgelopen twee seizoenen hebben we, met jullie toestemming, een aantal mooie bestedingen gedaan. Om deze nog even in herinnering te roepen: 2e mobiele senioren trainingsdoel; uitbreiding buitenterras (kwam extra goed uit in Corona tijd); nieuw fornuis; ballen; handschoenen voor alle jeugdkeepers en de bijdrage aan de Grote Club Actie 2020 via het betalen van de 20% organisatiekosten van de GCA.
Sinds de oprichting van de Club van 50 in 1986 is er al ongeveer € 110.000 besteed aan mooie projecten voor ons cluppie. Geweldig !!
Bestedingen 2021:
De commissie heeft afgelopen zaterdag gesproken over een drietal nieuwe projecten:
1. De vereniging is afgelopen 1,5 jaar heel fors gegroeid, met name bij de jeugd. Dus wordt er extra geïnvesteerd in materiaal. Zo is er door de club b.v. geïnvesteerd in een nieuwe ballenkar voor iedere trainer gevuld met nieuwe ballen. Er worden ook st. 10 nieuwe doelen voor junioren en senioren aangeschaft. Kosten circa € 4.500. Gevraagde bijdrage van de Club van 50 : € 2.250,--
2. Aanschaf van een mobiele rolsteiger voor Gooi TV, zodat wedstrijden ook vanaf een hoger platform opgenomen kunnen worden. Voor onze trainers ook heel belangrijk om met betere beelden onze teams te ondersteunen. Kosten circa € 500,--.
Club van 50 SC ’t Gooi Hilversum 2
3. Ook dit jaar doet SC ’t Gooi weer mee met de Grote Club Actie. Diverse belangrijke doelen. Vrijwel alle jeugdteams zijn enthousiast bezig met lotenverkoop maar ook de Voetbalmoeders en VR1 doen mee !!. Net als vorig jaar betaald de Cv50 de 20% organisatiekosten van de GCA organisatie waardoor 100% van de verkochte loten bij de club terecht komt. Dit jaar dus 20% doch met een maximum van € 1.500

Graag jullie instemming als leden met deze drie projecten. Indien wij vóór 28 oktober a.s. geen reacties hebben ontvangen, nemen we aan dat jullie akkoord zijn.

header_brief_we_support_lagen-2.jpg

De WE SUPPORT OUR CLUB campagne (WSOC), opgestart bij het begin van de Corona uitbraak, heeft inmiddels veel activiteiten ontwikkeld om de leden betrokken te houden bij SC ’t Gooi en tevens extra financiële middelen voor de clubkas te verwerven.
De ook door de Cv50 ondersteunde Grote Club Actie wordt in 2021, net als in 2020, onder de vlag van WSOC georganiseerd.
Dus leden van de Cv50: koop ook loten bij je favoriete jeugdteams !!!! Prijs per lot € 3,-- en gaat 100% naar SC ’t Gooi.

Contributie 2021:
Aangezien we in 2020 de contributies ook wat later hebben geïncasseerd (augustus/september) doen we dat dit jaar ook weer. De contributie nota’s zullen jullie in de loop van deze week ontvangen. Graag z.s.m. voldoen: dank daarvoor.

Bijeenkomst leden Club van 50:
De al eerder aangekondigde bijeenkomst voor de leden van de Cv50 konden we uiteraard nog niet organiseren. Echter nu gaan we dat wel doen !!. Noteren jullie vast zaterdag 27 november a.s. in je agenda. Dan is er een onvervalste Berestein derby: SC ’t Gooi – Altius (mannen). We zullen alle leden van de Cv50 gaan uitnodigen hierbij aanwezig te zijn; koffie, hapje en drankje etc. Jullie krijgen hier nog een aparte uitnodiging voor inclusief wijze van aanmelding.
NB: We wilden eigenlijk een “super Saturday ” hiervoor gebruiken (VR 1 en M1 tegelijk thuis) maar in het competitieprogramma is er dit seizoen geen datum meer dat beiden tegelijk thuis spelen). Maar een echte derby is natuurlijk ook een mooie aanleiding !!

Werving:
Er hebben wel enkele leden opgezegd als lid van de Cv50, maar we hebben er ook weer
nieuwe leden bij. Alleen afgelopen zaterdag zorgden onze “acquisiteurs” Gerrit Floor en
Jan Bakker al voor st. 5 nieuwe leden !!.
Nog geen lid : meldt je dan aan bij één van de commissieleden. Je steunt de club op een
mooie manier om extra investeringen en projecten uit te kunnen voeren.
Jouw naam moet toch ook op het mooie ballenbord in de kantine prijken !!

Nog niet aangemeld voor De CLUB van 50 van SC ’t Gooi ???
DOEN bij één van de onderstaande commissieleden. BEDANKT !!

Commissie Club van 50 SC ’t Gooi:
Joyce Bouwhuis/secretariaat
joycebouwhuis@live.nl

Gerrit Floor
gerritfloor@hetnet.nl

Jan Bakker
postvanjan55@gmail.com

Johan Beun
j.beun2@gmail.com

Jan Willem Hoogendoorn
janwillem.hoogendoorn@planet.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!